Tahiti

Tropical Leaves - TA25051

799 SEK
Tapeten Tropical Leaves, här i jordnära kulörer skapar en varm och ombonad känsla i rummet. De stora bladen pryder vackert tapetens yta och bildar en samhörighet. Tapeten har en beige botten och en yta av lätt struktur. Samma tapetmönster finns i sex olika färgställningar.

Grass Cloth - TA25043

799 SEK
Här har vi en mörkbrun tapet med sjögräsimitation. Tapeten har en lätt struktur, vilket för att känslan på väggen upplevs mer livfull och skapar karaktär. Motivet skapar en ombonad och välkomnande känsla i hemmet. Samma tapetmönster finns i åtta olika färgställningar.

Leather Plain - TA25022

699 SEK
Skapa unika väggar med den här lädertapeten. Tapeten heter Leather Plain och passar in i alla rum där du vill åt en modern och industriell känsla men med en touch av den nordiska stilen. Tapeten har en mörkbeige nyans och en lätt struktur. Leather Plain finns i nio olika färgställningar.

Tropical Allover - TA25062

799 SEK
Inred romantiskt med jordnära kulörer. Tapeten Tropical Allover i sin bruna färgställning bidrar med en stillsamhet. Den här tapeten ger plats för återhämtning. Vila ögonen på ett vackert bladverk och kom ner i varv. Samma tapetmönster finns i tre till färgställningar.

Rubber Tree - TA25084

799 SEK
Tapeten Rubber Tree med vackra jordnära kulörer. De varma tonerna utbringar ett lugn och bjuder in till en vilostund. De stora bladen går i brunt och grått mot en mörkbrun botten. Den lätta strukturen bidrar till att tapeten blir något mer effektfull. Rubber Tree finns i fem färgställningar.

Leather Patchwork - TA25072

799 SEK
En tuff tapet med läderimitation. Tapeten går i en klassisk brun kulör och skapar med sitt knutna mönster ett rutigt utförande. Skapa ett tufft rum till tonåringen eller varför inte klä om vardagsrummet. Leather Patchwork finns i sex olika färgställningar.

Ikat Textile - TA25032

799 SEK
Tapeten Ikat Textile har en lätt struktur och ett vackert diffust trellismönster som täcker tapetens yta. Tapeten har en jordnära brun botten med ett mönster i beige. Den här trellistapeten gör sig ypperlig i det skandinaviska hemmet och skapar ren karaktär. Ikat Textile finns i fyra olika färgställningar.

Textile Plain - TA25012

699 SEK
Tapeten Textile Plain, här i en vacker mörkblå färgställning. Tapeten har en lätt struktur och ett melerat mönster. Med den här tapeten klädd på rummets alla väggar omfamnas du av ett hav av vågor. Textile Plain finns i 13 olika färgställningar.

Kollektion Tahiti

Tapetkollektionen Tahiti är en samling vackra tapeter inspirerad av den franska målaren Paul Gauguins färgstarka konstverk och hans liv på ön Tahiti. Kollektionen består av uttrycksfulla handmålade mönster som skapar ett perfekt landskap för en exotisk drömvärld. Naturmaterial som vävt gräs och läder får ta plats och kompletterar övriga mönster på ett utmärkt sätt. Bli förtrollad och skapa din egen paradisö.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom