Tahiti

Tropical Leaves - TA25051

859 SEK
Tapeten Tropical Leaves, här i jordnära kulörer skapar en varm och ombonad känsla i rummet. De stora bladen pryder vackert tapetens yta och bildar en samhörighet. Tapeten har en beige botten och en yta av lätt struktur. Samma tapetmönster finns i sex olika färgställningar.

Grass Cloth - TA25043

859 SEK
Här har vi en mörkbrun tapet med sjögräsimitation. Tapeten har en lätt struktur, vilket för att känslan på väggen upplevs mer livfull och skapar karaktär. Motivet skapar en ombonad och välkomnande känsla i hemmet. Samma tapetmönster finns i åtta olika färgställningar.

Leather Plain - TA25022

759 SEK
Skapa unika väggar med den här lädertapeten. Tapeten heter Leather Plain och passar in i alla rum där du vill åt en modern och industriell känsla men med en touch av den nordiska stilen. Tapeten har en mörkbeige nyans och en lätt struktur. Leather Plain finns i nio olika färgställningar.

Rubber Tree - TA25080

859 SEK
Tapeten Rubber Tree består av ett ståtligt bladverk i en neutral färgskala. Tapeten bidrar med en stillsamhet och och blir på väggen ett enkelt men vackert konstverk att betrakta. Samma tapetmönster finns i fem olika färgställningar.

Ikat Textile - TA25031

859 SEK
Inred industriellt men med en touch av skandinaviskt. Med tapeten Ikat Textile får du en härlig blandning av dess båda världar. Den mjuka nyansen i beige bidrar med en ombonad och nordisk känsla. Tapeten har en lätt struktur, vilket gör att den upplevs mer livfull. Ikat Textile finns i fyra färgställningar.

Leather Patchwork - TA25070

859 SEK
Med tapten Leather Patchwork får du en tuff look i rummet. Med sin läderimitation skapar tapeten ett effektfullt uttyck. Tapeten går i en gråbeige nyans och passar in i alla rum där du vill åt en rå och häftig känsla. Leather Patchwork finns i sex olika färgställningar.

Tropical Allover - TA25062

859 SEK
Inred romantiskt med jordnära kulörer. Tapeten Tropical Allover i sin bruna färgställning bidrar med en stillsamhet. Den här tapeten ger plats för återhämtning. Vila ögonen på ett vackert bladverk och kom ner i varv. Samma tapetmönster finns i tre till färgställningar.

Textile Plain - TA25002

759 SEK
Här har vi en tapet som både bidrar till en härlig industriell men också skandinavisk känsla. Tapeten Textile Plain har en lätt struktur och går i en gråbeige nyans. Kombinera tapeten med vacker dekor för pricken över i:et. Samma tapetmönster finns i 13 olika färgställningar.

Kollektion Tahiti

Tapetkollektionen Tahiti är en samling vackra tapeter inspirerad av den franska målaren Paul Gauguins färgstarka konstverk och hans liv på ön Tahiti. Kollektionen består av uttrycksfulla handmålade mönster som skapar ett perfekt landskap för en exotisk drömvärld. Naturmaterial som vävt gräs och läder får ta plats och kompletterar övriga mönster på ett utmärkt sätt. Bli förtrollad och skapa din egen paradisö.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes