Hjärterum

Designer:

Lina Schnaufer

  • Hem
  • Hjärterum

Sex mönster

Öjvind - 83116

859 SEK
Skapa ren sommar med tapeten Öjvind. En ljuvlig färgkombination med ett mönster i beige, grått och dämpad orange mot en ljuvlig beige botten. Tapeten ger en varm och lite gammeldags känsla. Tapeten finns i fler färgställningar, alla med en glimt av sommaren.

Eva - 83124

859 SEK
Klä väggen med dammväxternas drottning, nämligen näckrosen. Här ser du tapeten Eva i grå färgställning. En ljusgrå botten med vita näckrosor, ljusgröna slingrande stjälkar och små fjällsippor som nästan lite lättsamt flyter i bakgrunden. Eva finns i sex olika färgställningar.

Olle - 83110

859 SEK
Skapa en härlig genuin skogskänsla med tapeten Olle. En tapet i naturnära toner som skapar ett lugn, exakt den känslan vi vill åt ute i vår vackra svenska skog. Tapeten har ett blad och blommönster som får dig att stanna upp och reflektera. Olle finns i sju färgställningar.

Berit - 83126

859 SEK
Tapeten Berit har ett vackert medaljongmönster som består av ett magnifikt bladverk, mosippor och vildkaprifoler. Mönstret går i en beige ton mot en ljusgrön botten. Berit finns i sex olika färgställningar och är skapad av illustratören Lina Schnaufer. Tapeten passar i hemmets alla rum.

Elise - 83101

859 SEK
På tapeten Elise finner du många vackra landsskapsblommor. Här finner du murgröna, ängsklocka, förgätmigej, kungsängslilja, lin, kung karl spira, brunkulla, ljung, ek och hårginst. Kan du hitta alla? Tapeten har en vit botten med ett vackert mönster som går i nyanser av grönt, blått, gult och orange.

Edla - 83131

859 SEK
I mönstret Edla hittar vi den skånska prästkragen, Närkes gullvivor, åkerbären från Norrbotten och Ångermanlands styvmorsviol i symbios med varandra. Öppna slätter, grönt gräs och lata sommardagar är vad mönstret Edla låtit sig inspireras av.

Hjärterum

Stad och landsbygd, berg och dalgång – motsättningar och sammansmältning. I Lina Schnaufers tapetkollektion Hjärterum gör vi en mönsterresa genom Sverige med landskapsfloran som utgångspunkt. Här samsas Bohusläns granitklippor och vildvuxna kaprifoler med Härjedalens fjäll och stolta mosippa. Öländska stränder trängs med bullrande fastland och djupaste urskog omfamnar prunkande ängar.

Fler kollektioner av Lina Schnaufer


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom