Hjärterum

Designer:

Lina Schnaufer

Edla - 83131

899 SEK
I mönstret Edla hittar vi den skånska prästkragen, Närkes gullvivor, åkerbären från Norrbotten och Ångermanlands styvmorsviol i symbios med varandra. Öppna slätter, grönt gräs och lata sommardagar är vad mönstret Edla låtit sig inspireras av.

Elise - 83103

899 SEK
Somriga tapeten Elise påminner om en enda stor blomstrande sommaräng. Murgrönan kramar tag om ängsklockorna, linblommorna letar solens strålar bredvid kungsängslilja, brunkulla, kung karl spira och ljung. Dessa ljuvliga skönheter bildar tillsammans ett vackert konstverk att titta på, ritat av Lina Schnaufer.

Eva - 83124

899 SEK
Klä väggen med dammväxternas drottning, nämligen näckrosen. Här ser du tapeten Eva i grå färgställning. En ljusgrå botten med vita näckrosor, ljusgröna slingrande stjälkar och små fjällsippor som nästan lite lättsamt flyter i bakgrunden. Eva finns i sex olika färgställningar.

Olle - 83110

899 SEK
Skapa en härlig genuin skogskänsla med tapeten Olle. En tapet i naturnära toner som skapar ett lugn, exakt den känslan vi vill åt ute i vår vackra svenska skog. Tapeten har ett blad och blommönster med gömda ekollon som får dig att stanna upp och reflektera. Olle finns i sju färgställningar.

Öjvind - 83116

899 SEK
Skapa ren sommar med tapeten Öjvind. En ljuvlig färgkombination med ett mönster i beige, grått och dämpad orange mot en ljuvlig beige botten. Tapeten ger en varm och lite gammeldags känsla. Tapeten finns i fler färgställningar, alla med en glimt av sommaren.

Berit - 83127

899 SEK
Är du ute efter en tapet med ett medaljongmönster som har en härlig gammeldags touch, då kan denna tapeten vara något för dig. Det vackra mönstret Berit består av härliga mosippor och vackra vildvuxna kaprifoler. Tapeten har en ljus botten med blommor och blad i en ljusgrön nyans.

Hjärterum

Stad och landsbygd, berg och dalgång – motsättningar och sammansmältning. I Lina Schnaufers tapetkollektion Hjärterum gör vi en mönsterresa genom Sverige med landskapsfloran som utgångspunkt. Här samsas Bohusläns granitklippor och vildvuxna kaprifoler med Härjedalens fjäll och stolta mosippa. Öländska stränder trängs med bullrande fastland och djupaste urskog omfamnar prunkande ängar.

Fler kollektioner från Lina Schnaufer


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom