Serengeti

555110

499 SEK
För tankarna till varmare berdgrade med denna mjuka exotiska tapet. Dess lätta textur påminner om canvas och ger rummet en ombonad värme. Med vackra palmträd i diskret beige gör sig tapeten lika bra i hallen som i vardagsrummet.

751352

499 SEK
Ett fantastiskt krokodillädertryck som pryder dina väggar. Den mörkt gröna nyansen i varm underton omfamnar rummet med sitt stämningsfulla uttryck. Tapetens unika mönster och perfekta imitation ger den dina väggar en individuell och exotisk touch.

751512

499 SEK
Strutsens hud har länge varit en del av modebranschen och vi ser den bland annat i former av väskor och skor. Det är på tiden att vi integrerar detta stilsäkra kort i vår inredning, och vad passar bättre än en unik fondvägg? Denna beiga tapet har en pärlemo effekt som ger väggen liv och uttryck.

751727

499 SEK
Det svartvita mönstret vi alla känner och älskar, med en zebra tapet skapar du ett unikt och kraftfullt uttryck i rummet. Med sin lätta textur får den en levande och äkta utseende som osar av lyx. Skapa den perfekta fondväggen med denna zebra tapet.

751826

499 SEK
Organiska blad klättrar upp längst väggen i en djup grön färg som sprider lugn och säkerhet. Med guldiga accenter så osar tapeten av lyx och exotisk skönhet. Skapa ett unikt första intryck genom att placera den i din hall, eller låt den få dressa ditt vardagsrum eller sovrum för att skapa utrymme för återhämtning.

475036

659 SEK
En skifferstensmönstrad tapet som ger rummet en rustik, ombonad karaktär. Tapeten har en mörk svartgrå nyans i färgskalan och imiterar stenens naturliga utseende. Denna tapet gör sig bra på rummets allt väggar, men den är också fin att sätta på endast en vägg med till exempel en vägghängd kamin på. Vilken myskänsla!

423204

499 SEK
Omvandla ditt rum till ett vackert paradis med tapeter inspirerade av hudar från afrikanska gaseller. Denna ljusa och lätt strukturerade tapet går fint tillsammans med ett mönster eller endast i sin enkelhet.

555820

499 SEK
Vit tapet är ett säkert val, du skapar spelrum för inredningen att skina. Kanske matchar du din med en färgsprakande soffa? Hur som så är en vit tapet ett optimalt val då den tillför en textur som väggfärg inte kan. I detta fall har tapeten en lätt canvas textur som ser till att känslan blir ombonad och varm.

752625

499 SEK
Med denna beige läder tapet skapar du rum med pondus som osar av självsäkerhet, dess matta läder textur bidrar till en lyxig och ombonad känsla. Våga låta väggarna bli en del av en stilsäker inredning.

Ett exotiskt paradis bland djurmönster & palmer

Kollektionen Serengeti bjuder på en konstnärlig och unik tolkning av den afrikanska naturen, gömt i det gröna. Bland överdimensionerade blad finner du de mest exotiska av växtmotiv. Storskaligt och iögonfallande tack vare dess guldiga skimmer undrar vi vad mer som gömmer sig bland snåren.
Päls från zebra eller gasell för en äkta känsla av den afrikanska savannen. Ta dig en närmre titt på exklusiva läder i naturliga och avslappnade färger. Finkorniga hudar som påminner oss om elefantens delikata hud skapar lik väl krokodillädrets perfekta imitation ett fantastiskt mönster på väggen.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom