Havsblick

Designer:

Hanna Wendelbo

Sju mönster

Juliet - 39031

859 SEK
Ett levande mönster med ett lugnt färgval. En blommig tapet i ett lantligt skandinavisk utförande är vad vi ser i mönstret Juliet. En matt grå botten smyckas av en vit klättrande flora som stöttas av både kvistar och blad för att skapa ett balanserat och neutralt intryck.

Arthur - 39028

859 SEK
Skapa en botanisk och ombonad känsla i rummet med en mörkgrön blommig tapet. Tapeten Arthur har ett underbart sätt att välkomna dig in i rummet. Passar exempelvis i sovrum, vardagsrum och matsal.

Josefin - 39000

859 SEK
Vit småmönstrad tapet fylld av vilda småblommor och rosa smultron. Kvistarna med blommor i rosa, lila och gult för tankarna till eftermiddagen, dagen innan midsommar. Luften är varm och ängen börjar fyllas av dagg. Förr, i dåtida sveriges bondesamhälle var midsommarnatten viktig. Den ljusaste natten på året ansågs vara full av magi, natten då gränsen mellan det övernaturliga och människans värld suddades ut. Kanske lever midsommarmagin kvar imönstret Josefin?

Dara - 39022

859 SEK
Ta med dig havets avkopplande blåa toner in i ditt vardagsrum eller sovrum med mönstret Dara. En klassisk skandinavisk blå tapet med vita blommor spelar på ett sofistikerat sätt med härliga kontraster. Tapeten öppnar upp för ett stort antal effektfulla stilmöjligheter. Kombinera med jordnära kulörer och material som trä, rotting och linnetyg.

Saga - 39015

859 SEK
I gränslandet mellan senapsgul och orange hittar vi färgen vi ser i tapetmönstret Saga. En simpel design i ett spännande möte med en unik och uppfriskande kulör. Bladen som smyckar tapeten har en neutral beige som skapar lugna och dämpade kontraster.

Fridolf - 39013

859 SEK
I mönstret Fridolf ser vi en blå randig tapet där 4 nyanser flätas samman på ett ytterst behagligt sätt. Detta klassiska hantverk har en tidlös och elegant klang till sig kommer spegla detta i exempelvis vardagsrum, hall eller sovrum. Fridolf hittar du i fyra dämpade färgställningar.

Flora - 39009

859 SEK
En spännande grågrön tapet med fiktiva geometriska blommor pryder den karaktärsfyllda botten. Mönstret Flora som är handmålat av designern Hanna Wendelbo är lika simpelt som det är effektfullt. Finns i 5 unika färgställningar.

Havsblick

Med inspiration från det röda huset vid havet har Hanna Wendelbo ritat en samling med mönster som kan klä väggarna i detta hem. Kollektionen Havsblick innehåller både småmönstrade som stormönstrade tapeter, som tillsammans bildar en vacker harmoni för hemmets alla rum.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom