Havsblick

Designer:

Hanna Wendelbo

  • Hem
  • Havsblick

Juliet - 39031

859 SEK
Ett levande mönster med ett lugnt färgval. En blommig tapet i ett lantligt skandinavisk utförande är vad vi ser i mönstret Juliet. En matt grå botten smyckas av en vit klättrande flora som stöttas av både kvistar och blad för att skapa ett balanserat och neutralt intryck.

Flora - 39009

859 SEK
En spännande grågrön tapet med fiktiva geometriska blommor pryder den karaktärsfyllda botten. Mönstret Flora som är handmålat av designern Hanna Wendelbo är lika simpelt som det är effektfullt. Finns i 5 unika färgställningar.

Arthur - 39028

859 SEK
Skapa en botanisk och ombonad känsla i rummet med en mörkgrön blommig tapet. Tapeten Arthur har ett underbart sätt att välkomna dig in i rummet. Passar exempelvis i sovrum, vardagsrum och matsal.

Josefin - 39002

859 SEK
Charmig, ljusblå blommig tapet, lantligt ända ut i fingerspetsarna skulle vi nog säga. Detta handmålade mönster "Josefin" förhöjs av den trankila färgpalleten designern Hanna Wendelbo valt att använd sig av. De söta små bären i tapetmönstret blandas in med småblommorna och skapar ett mysigt intryck.

Fridolf - 39011

859 SEK
En förtrollande randig design i en jordnära färgskala som består utav beige, vit och grågrön. Randiga väggar passar många olika stilar och interiörer, allt från en mysig villa på landet till en klassisk sekelskiftslägenhet i de gamla delarna (hjärtat) av Göteborg. Mönstret heter Fridolf och passar bra i exempelvis din hall, sovrum eller vardagsrum.

Saga - 39014

859 SEK
Låt en minimalistisk tapet med små blad i beige pryda dina väggar. Denna tapet med neutral, sval palett i mönstret Saga skapar en lugn känsla i ditt hem. För med en rogivande känsla in i ditt kök, sovrum eller barnrum. Bläddra bland 5 olika färgställningar.

Dara - 39022

859 SEK
Ta med dig havets avkopplande blåa toner in i ditt vardagsrum eller sovrum med mönstret Dara. En klassisk skandinavisk blå tapet med vita blommor spelar på ett sofistikerat sätt med härliga kontraster. Tapeten öppnar upp för ett stort antal effektfulla stilmöjligheter. Kombinera med jordnära kulörer och material som trä, rotting och linnetyg.

Havsblick

Med inspiration från det röda huset vid havet har Hanna Wendelbo ritat en samling med mönster som kan klä väggarna i detta hem. Kollektionen Havsblick innehåller både småmönstrade som stormönstrade tapeter, som tillsammans bildar en vacker harmoni för hemmets alla rum.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom