JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Havsblick

Designer:

Hanna Wendelbo

Fridolf - 39011

899 SEK
En förtrollande randig design i en jordnära färgskala som består utav beige, vit och grågrön. Randiga väggar passar många olika stilar och interiörer, allt från en mysig villa på landet till en klassisk sekelskifteslägenhet i de gamla delarna (hjärtat) av Göteborg. Mönstret heter Fridolf och passar bra i exempelvis din hall, sovrum eller vardagsrum.

Juliet - 39031

899 SEK
Ett levande mönster med ett lugnt färgval. En blommig tapet i ett lantligt skandinavisk utförande är vad vi ser i mönstret Juliet. En matt grå botten smyckas av en vit klättrande flora som stöttas av både kvistar och blad för att skapa ett balanserat och neutralt intryck.

Flora - 39008

899 SEK
Kombinationen av en subtilt ljusblå nyans och en spräcklig vit blomma gör något helt exceptionellt för varje rum den hamnar i. Det ligger så mycket själ i detta mönstret och det kommer speglas i ditt hem. Mönstret finns i ytterligare 4 stilla färgställningar.

Josefin - 39002

899 SEK
Charmig, ljusblå blommig tapet, lantligt ända ut i fingerspetsarna skulle vi nog säga. Detta handmålade mönster "Josefin" förhöjs av den trankila färgpalleten designern Hanna Wendelbo valt att använd sig av. De söta små bären i tapetmönstret blandas in med småblommorna och skapar ett mysigt intryck.

Arthur - 39028

899 SEK
Skapa en botanisk och ombonad känsla i rummet med en mörkgrön blommig tapet. Tapeten Arthur har ett underbart sätt att välkomna dig in i rummet. Passar exempelvis i sovrum, vardagsrum och matsal. Blomman innehåller färgre som röd, rosa och orange framför en grön botten.

Saga - 39014

899 SEK
Låt en minimalistisk tapet med små blad i beige pryda dina väggar. Denna tapet med neutral, sval palett i mönstret Saga skapar en lugn känsla i ditt hem. För med en rogivande känsla in i ditt kök, sovrum eller barnrum. Bläddra bland 5 olika färgställningar.

Dara - 39021

899 SEK
Brun blommig tapet fylld av vallmo frökapslar, hundkex, kamomill och blandade grässtrån i vitt och burgendy. En varm brun botten med röda undertoner skapar en mysig känsla till rummet. Detta handritade mönster finns i fem färgställningar.

Havsblick

Med inspiration från det röda huset vid havet har Hanna Wendelbo ritat en samling med mönster som kan klä väggarna i detta hem. Kollektionen Havsblick innehåller både småmönstrade som stormönstrade tapeter, som tillsammans bildar en vacker harmoni för hemmets alla rum.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes