Apelviken

Designer:

Hanna Wendelbo

Pomona - 33011

899 SEK
Låt den trivsamma tapeten Pomona ge ditt hem en levande atmosfär. Lekfulla päron och äppelträd växer på dina väggar och står i full blom. Lyssnar du riktigt noga kanske du kan höra binas nöjda surrande? Detta mönster finns i fyra färgställningar designade av Hanna Wendelbo.

Anemone - 33001

899 SEK
Låt tapeten Anemone i en beige nyans pryda din väggar och skapa ett rum att trivas i. Med sitt kraftfulla mönster av slingrande bladverk i gröna nyanser och blomster i orange, vitt och grått gifter sig färgerna med varandra och skapar harmoni.

Apelkvist - 33018

899 SEK
Apelkvist i en ljusblå färgställning ger ett sofistikerat intryck tillsammans med sitt bladmönster i en lyxigt skimrande blå och silvrig nyans. Tapeten finns med i den omtycka kollektionen Apelviken som känns igen i sitt täta organiska mönster i kombination med de enklare och mer delikata mönsterbilderna, designad av Hanna Wendelbo.

Filippa - 33005

899 SEK
Tapeten Filippa med en stilren ljusgrå botten och stora aprikosa tulpaner ger ditt hem ett ombonat intryck. Låt dina väggar få liv med sitt slingrande och detaljerade mönster som låter tankarna och drömmarna vandra tillbaka till varma vårdagar.

Lilja - 33027

899 SEK
Beige tapet med smått, diskret tulpanmönster i vitt. Lilja är en ljuvlig tapet med sitt näpna tulpanmönster som ger ett trivsam känsla i ett ombonat kök, eller varför inte vardagsrummet? Tapeten finns men i kollektionen Apelviken som är en av designern Hanna Wendelbo´s kollektioner för Midbec.

Skärhamn - 33023

899 SEK
Tapet med vit botten och romantiskt smått rutmönster i ljusblått och silver. Skärhamn är en diskret tapet som både är tidlös och sober vilket gör den utmärkt för hemmets alla rum. Mönstret finns i fem färgställningar och du kan enkelt besluta dig om vilken som blir din favorit genom att beställa hem ett avsnitt!

Ljuvliga tapeter från kollektionen Apelviken

Tapetkollektionen Apelviken inspirerar dig till att skapa ditt drömhem. Ett hemtrevligt och inbjudande hem. Färgskalan är rik och har hämtat sin inspiration från allmogen både i Dalarna och i Skåne. De täta organiska mönstren i kombination med de enklare och mer delikata mönsterbilderna formar den färgrika kollektionen Apelviken designad av Hanna Wendelbo.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes