Apelviken

Designer:

Hanna Wendelbo

  • Hem
  • Apelviken

Sex mönster

Pomona - 33012

859 SEK
Ljus tapet med grå äppel-päronträd och frukter i guld som ger en trivsam och ombonad känsla. Pomona är en tapet som fungerar lika bra i barnrummet som i köket - vilket rum kommer Pomona pryda hemma hos dig?

Lilja - 33027

859 SEK
Beige tapet med smått, diskret tulpanmönster i vitt. Lilja är en ljuvlig tapet med sitt näpna tulpanmönster som ger ett trivsam känsla i ett ombonat kök, eller varför inte vardagsrummet? Tapeten finns men i kollektionen Apelviken som är en av designern Hanna Wendelbo´s kollektioner för Midbec.

Apelkvist - 33018

859 SEK
Apelkvist i en ljusblå färgställning ger ett sofistikerat intryck tillsammans med sitt bladmönster i en lyxigt skimrande blå och silvrig nyans. Tapeten finns med i den omtycka kollektionen Apelviken som känns igen i sitt täta organiska mönster i kombination med de enklare och mer delikata mönsterbilderna, designad av Hanna Wendelbo.

Anemone - 33001

859 SEK
Låt tapeten Anemone i en gråbeige nyans pryda din väggar och skapa ett rum att trivas i. Med sitt kraftfulla mönster av slingrande bladverk i gröna nyanser och blomster i orange, vitt och grått gifter sig färgerna med varandra och skapar harmoni.

Filippa - 33009

859 SEK
Det storsäljande mönstret Filippa i en blå färgställning med stora rosa tulpaner är designad av Hanna Wendelbo. Låt slingrande blomster och blad pryda dina väggar och skapa ett drömhem. Detta härliga tulpanmönster finns i sex olika färgställningar.

Skärhamn - 33023

859 SEK
Tapet med vit botten och romantiskt smått rutmönster i ljusblått och silver. Skärhamn är en diskret tapet som både är tidlös och sober vilket gör den utmärkt för hemmets alla rum. Mönstret finns i fem färgställningar och du ka enkelt besluta dig om vilken som blir din favorit genom att beställa hem ett avsnitt!

Ljuvliga tapeter från kollektionen Apelviken

Tapetkollektionen Apelviken inspirerar dig till att skapa ditt drömhem. Ett hemtrevligt och inbjudande hem. Färgskalan är rik och har hämtat sin inspiration från allmogen både i Dalarna och i Skåne. De täta organiska mönstren i kombination med de enklare och mer delikata mönsterbilderna formar den färgrika kollektionen Apelviken designad av Hanna Wendelbo.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom