JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Tribute

Enitan Slate - TRI101

1199 SEK
En lyxig känsla sköljer över dina väggar med mönstret Enitan. Samspelet mellan skimrande och matt yta där blågrå nyanser ramas in av smala linjer i guld. Denna tapet har en tredimensionell effekt och skapar ett rumsligt djup. Bläddra bland fem lyxiga färgställningar.

Ohin Desert - TRI204

1499 SEK
Mönstret på denna enkla men ändå eleganta tapet kombinerar 70-talets estetik med en nutida touch för att skapa ett coolt, sofistikerat utrymme. En melerad gråbeige botten pryds av ett geometriskt vitt spiral-mönster. Den dynamiska flätverksstrukturen med subtilt skimrande linjer pärlvitt skapar ett sofistikerat organiskt kosmos.

Monkey Night - TRI001

1299 SEK
Svart tapet med apor som omges av vackra palmblad tillför en lekfull elegans till ditt rum. Kontrasten mellan de reflekterande brunguldiga mönstret mot den nattsvarta botten skapar ett stilfult och dramatiskt intryck. Mönstret Monkey hittar du i 3 jordnära färgställningar.

Louam Papyrus - TRI602

1499 SEK
Skapa karaktär och finess i ditt hem med tapeten Louam Papyrus. En beige botten med reflekterande pärlemo-och guldpartier. Kollektionen som heter Tribute hyllar handmålade traditionella mönster från olika kulturer. Du hittar mönstret i två neutrala färgställningar.

Kai Moonlight - GLA603

959 SEK
Denna ljusa melerade tapet för tankarna till ditt inre lugn. En lugn och harmonisk bas som kan pryda vilket rum som helst. Tapeten Kai Moonlight skapar karaktär. Kombinera tapeten med andra härliga färger och forma ett unikt hem. Mönstret finns i fler färgställningar.

Gideki Cinder - TRI902

1099 SEK
I ett abstrakt möte mellan brunt och svart skapar denna betongtapet en rustik och varm känsla i hemmet med en modern touch. Passar bra i utrymmen som kök, sovrum och vardagsrum. Tapeten hittar du i 4 olika färgställningar.

Aponia Sand - SOC113

959 SEK
Aponia Sand är en underbar sandfärgad tapet med ett stilfullt betongmönster som gör sig perfekt i det avskalade skandinaviska hemmet. Tapeten ger en glimt av både elegans och råhet på samma gång. Tapeten finns i 18 olika färgställningar.

Lys Oyster - CLR021

859 SEK
Tapeten Lys Oyster i en beigegrå kulör är ett bra val för dig som vill hitta ett alternativ till den målade väggen. Den diskreta fina strukturen ger rummet en levande känsla. Lys Oyster är en färgställning av så många fler.

Bali Slate - TRI401

1499 SEK
Med byggstenar i form av linjer och prickar skapas detta futuristiska mönster med rötter i etnisk konst. En mörk tapet med stora blad i koppar, beige och blått skapar härliga reflektioner när ljuset faller på väggen. Finns i 8 olika färgställningar.

Manu Night - TRI701

1499 SEK
Geometriskt mönstrad tapet med svart botten och silvriga linjer. Med nätt struktur i en labyrintformad design fylls rummet med en ombonad känsla där väggarna besitter både en matt och metalliskt yta.

Ayo Bison - TRI501

1199 SEK
Ett lyxigt sätt att föra in mer natur i din inredning, ta hem en frodig, lummig tapet med blad i bronsig koppar. Detta palmbladsmönster i vilsam formatering skapar ett avkopplande sovrum, neutralt vardagsrum eller en snygg gästtoalett. Mönstret Ayo Bison passar perfekt med jordnära toner, inslag av naturliga material som bambu och rottinginredning och varm belysning.

Mask Coconut - TRI302

1599 SEK
Tapet med en modern etnisk look där autentiska mönster och naturliga färger för dig tillbaka till ursprungsfolkens och främmande kulturers rötter. Ett uttrycksfullt och välarbetat mönster som skapats med enkla former och linjer. I mönstret Mask Coconut syns en mörk brunrostig tapet med teracotta och guld nyanser med ett mönster av ansiktsmasker.

Uba Rock - TRI805

1199 SEK
Den perfekta enfärgade tapeten för det typiska skandinaviska hemmet. En ljus greige tapet med oregelbundna prickar. Ett subtilt skimmer genomsyrar tapeten och skapar ett härligt och dynamiskt utrymme. Finns i fyra färgställningar.

Tribute

Tapetkollektionen Tribute är en hyllning till olika kulturers traditionella sätt att utrycka sig i konst som karvas i trä, målas på textil eller direkt på kroppen. Uttrycksfulla mönster och välarbetade kreationer som skapas med enkla former, linjer och punkter. Kollektionens färgpalett går i dova jordnära toner för att fånga upp naturens egna färgelement hämtade från frukt, blommor, träd och jord. Finns hos auktoriserade VIP återförsäljare.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes