Tribute

Aponia Star - SOC103

959 SEK
Tapeten Aponia Star lyser upp som en stjärna i rummet med sin ljuvliga ljusa nyans. Tapeten har ett stilfullt betongmönster som syns på nära håll men kan upplevas som helt enfärgad en bit ifrån. Tapeten är perfekt för dig som vill ha en ljus neutral vägg fast med ett diffust mönster som inte tar över.

Gideki Cinder - TRI902

1099 SEK
I ett abstrakt möte mellan brunt och svart skapar denna betongtapet en rustik och varm känsla i hemmet med en modern touch. Passar bra i utrymmen som kök, sovrum och vardagsrum. Tapeten hittar du i 4 olika färgställningar.

Ayo Lunar - TRI503

1199 SEK
Subtilt reflekterande palmblad i behaglig formation skapar en lyxig känsla i ditt sovrum, kök eller vardagsrum. I mönstret Ayo Lunar syns en guldig tapet med stora vita blad, finns i 3 rogivande färgställningar.

Ohin Desert - TRI204

1499 SEK
Mönstret på denna enkla men ändå eleganta tapet kombinerar 70-talets estetik med en nutida touch för att skapa ett coolt, sofistikerat utrymme. En melerad gråbeige botten pryds av ett geometriskt vitt spiral-mönster. Den dynamiska flätverksstrukturen med subtilt skimrande linjer pärlvitt skapar ett sofistikerat organiskt kosmos.

Monkey Rock - TRI002

1298,75 SEK
Djupt inne i Amazonas djungel, långt bort ifrån civilisation hittar vi ett paradis av vilda djur. En minimalistisk design som där motivet byggs upp med raka sträck där pärlfärgade accenter tillför ett stilrent uttryck. En grå tapet med apor i jordnära toner.

Kai Moonlight - GLA603

959 SEK
Denna ljusa melerade tapet för tankarna till ditt inre lugn. En lugn och harmonisk bas som kan pryda vilket rum som helst. Tapeten Kai Moonlight skapar karaktär. Kombinera tapeten med andra härliga färger och forma ett unikt hem. Mönstret finns i fler färgställningar.

Louam Papyrus - TRI602

1499 SEK
Skapa karaktär och finess i ditt hem med tapeten Louam Papyrus. En beige botten med reflekterande pärlemo-och guldpartier. Kollektionen som heter Tribute hyllar handmålade traditionella mönster från olika kulturer. Du hittar mönstret i två neutrala färgställningar.

Lys Oyster - CLR021

859 SEK
Tapeten Lys Oyster i en beigegrå kulör är ett bra val för dig som vill hitta ett alternativ till den målade väggen. Den diskreta fina strukturen ger rummet en levande känsla. Lys Oyster är en färgställning av så många fler.

Mask Slate - TRI301

1621,50 SEK
I mönstret Mask Slate har designern hyllat olika kulturer och dess rötter. En geometriskt mönstrad tapet i en sval brun nyans med jordnära kulör skapar en modern etnisk look med dess autentiska mönster med masker. De matta bruna linjerna ger härlig kontrast till de skimrande gyllene linjerna. Komplettera med Enitian Night TRI102.

Uba Rock - TRI805

1199 SEK
Den perfekta enfärgade tapeten för det typiska skandinaviska hemmet. En ljus greige tapet med oregelbundna prickar. Ett subtilt skimmer genomsyrar tapeten och skapar ett härligt och dynamiskt utrymme. Finns i fyra färgställningar.

Manu Moonbeam - TRI702

1499 SEK
Den perfekta vitbeiga enfärgade tapeten med mönster. En geometriskt mönstrad tapet med diskret skimmer kommer samspela med din interiör där dina möbler och inredning får stå i centrum. Passar bra i sovrum, kök, vardagsrum och hall.

Bali Viridis - TRI409

1499 SEK
Svart tapet med stora blad i grönt, beige och brunt. Ett behagligt färgval med varma reflekterande färger skapar ett ombonat utrymme med ett intresseväckande mönster i art-deco stil. Mönstret hittar du i 8 olika färgställningar.

Enitan Taupe - TRI105

1199 SEK
Fantastiska skimmereffekter lockar ögat och bidrar till känslan av lyx. I gräddvitt och gråbeige utstrålar tapeten subtil elegans. En botten i griege smyckas av pärlemorskimrande krämvita geometriska former.

Aponia Swan - PRI806

1099 SEK
Gråbeige enfärgad tapet med lätt krackelerat och melerat betongmönster skapar ett stilrent intryck i rummet. Med sin ljusa kulör följer det stillsamma mönstret den klassiska och skandinaviska stiltrenden till punkt och pricka. Tapeten är enkel att matcha och kombinera med övrig inredning i hemmet.

Tribute

Tapetkollektionen Tribute är en hyllning till olika kulturers traditionella sätt att utrycka sig i konst som karvas i trä, målas på textil eller direkt på kroppen. Uttrycksfulla mönster och välarbetade kreationer som skapas med enkla former, linjer och punkter. Kollektionens färgpalett går i dova jordnära toner för att fånga upp naturens egna färgelement hämtade från frukt, blommor, träd och jord. Finns hos auktoriserade VIP återförsäljare.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom