Do you wish to visit the site in English?
Yes

NEW IN

Nyheter

Förtrollande Fägring

Mars 2023

I Linas mönster hittar du ofta den välbekanta floran och de organiska formerna – men med en tvist. Att förhålla sig till en inre sinnebild av en viss blomma eller växtlighet skapar en egen tolkning av denna. På så sätt befinner sig Linas mönster ofta i ett gränsland mellan fantasi och verklighet.

Exotiska Serengeti

Mars 2023

  Elementariska Elements

  Februari 2023

  Upptäck ett experimentellt möte mellan det mjuka industriella och det naturligt elementariska. I kollektionen finner du ett brett spektrum av trämönster från ljusaste furu till mörkbetsad valnöt.

  Summer

  Februari 2023

   Fantastiska Fågelsång

   November 2023

   Mönster att klä sitt hem med för att skapa den varmaste känslan av hemtrevlighet. En varsamt färgsatt kollektion som leker med organiska former, blommor och blad. 

    Inspirerande Inspire

    November 2022

    Modern minimalistisk geometri med taktila ytor skapar intrycket av rymliga och öppna utrymmen. I kollektionen Inspire hittar du djärva mönster som tar hänsyn till unika färger och frispråkiga texturer.

     Romantiska Rosenlycka

     Juni 2022

     Pelargoner på den glasade verandan. Kaffe som dricks barfota på trappen. Den varma gyllengula sockerkakan med recept från farmor. Trädgården full med vajande blommor i ängslika rabatter. Rosenlycka påminner om den gammaldags charmen som finns i varje litet vrå.


      ©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

      0
       Varukorg
       Kundkorgen är tom