Ekbacka

Designer:

Hanna Wendelbo

Papaver - 14022

899 SEK
Kontrasten mellan de två färgerna ger ett effektfullt intryck. Greige tapet med vita blommor skapar en varm och inbjudande känsla i kök, hall eller sovrum. Denna färgställningen i mönstret Papaver influeras av en skandinavisk palett och kommer därför enkelt passa in i många av våra svenska hem.

Camille - 14000

899 SEK
Klassisk vit storblommig tapet som omfamnas av en blandning av gråa blad. Denna neutrala tapet ger dig stor flexibilitet med din inredning, fyll på med sprudlande färger eller håll dig till en minimalistisk och modern färgpalett. Mönstret vi ser på bilden heter Camille och kommer i 5 färger.

Rosali - 14005

899 SEK
Mystisk och utsmyckad, denna tapetdesign ger dig en romantisk struktur på väggarna. Ljuvliga nyanser i champagne ger vika för en mjuk vit medaljong. Med denna gråbeige medaljongtapet skapar du en rofylld atmosfär som fungerar i både kök, hall, sovrum och vardagsrum. Stil: Modern, lantlig & klassisk.

Rita - 14011

899 SEK
Oändliga möjligheter väntar när du arbetar med en neutral canvas. Denna tapet i beige ger dig ett enfärgat intryck, tittar du närmare kommer du se vackra subtila ränder längs väggarna. Skapa ett elegant och städat intryck med en matt non-woven tapet.

Niki - 14028

899 SEK
Denna kombination av fåglar, blommor och ornament är helt fantastisk. Denna blåa fågeltapet i skandinavisk anda är handmålad av designern Hanna Wendelbo där ledorden för samtliga mönster i kollektionen är levande och harmoni.

Bellis - 14020

899 SEK
Tillför en sval, jordnära känsla till dina väggar med denna blå blommiga non-woven tapet. Den lugna blågråa bottenfärgen lägger en stabil grund för de små rosa och klarblåa blommorna. Mönstret Bellis hittar du i totalt 6 färgsättningar.

Ekbacka

I kollektionen Ekbacka hittar du sex olika mönster, samtliga skapade i en harmoni för att spela vackert tillsammans. Inspirationen kommer från blommor, blad och det som kan rymmas i en fantasi om tidlöshet och kärlek. Färgskalan är varm och ombonande, balanserad för att skapa ditt vackraste hem med väggar klädda av mönster och liv.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom