Ekbacka

Designer:

Hanna Wendelbo

Sex mönster

Bellis - 14020

859 SEK
Tillför en sval, jordnära känsla till dina väggar med denna blå blommiga non-woven tapet. Den lugna blågråa bottenfärgen lägger en stabil grund för de små rosa och klarblåa blommorna. Mönstret Bellis hittar du i totalt 6 färgsättningar.

Rita - 14011

759 SEK
Oändliga möjligheter väntar när du arbetar med en neutral canvas. Denna tapet i beige ger dig ett enfärgat intryck, tittar du närmare kommer du se vackra subtila ränder längs väggarna. Skapa ett elegant och städat intryck med en matt non-woven tapet.

Camille - 14001

859 SEK
Aprikos tapet med rosa och vita blommor. En bukett av fantastisk flora, där vi ser färger som rosa, vitt och grönt samspela i perfekt harmoni. En del av blommorna är vinklade neråt, vilket gör att man vill rikta blicken och följa det vackra mönstret.

Rosali - 14005

859 SEK
Mystisk och utsmyckad, denna tapetdesign ger dig en romantisk struktur på väggarna. Ljuvliga nyanser i champagne ger vika för en mjuk vit medaljong. Med denna gråbeige medaljongtapet skapar du en rofylld atmosfär som fungerar i både kök, hall, sovrum och vardagsrum. Stil: Modern, lantlig & klassisk.

Niki - 14028

859 SEK
Denna kombination av fåglar, blommor och ornament är helt fantastisk. Denna blåa fågeltapet i skandinavisk anda är handmålad av designern Hanna Wendelbo där ledorden för samtliga mönster i kollektionen är levande och harmoni.

Papaver - 14022

859 SEK
Kontrasten mellan de två färgerna ger ett effektfullt intryck. Greige tapet med vita blommor skapar en varm och inbjudande känsla i kök, hall eller sovrum. Denna färgställningen i mönstret Papaver influeras av en skandinavisk palett och kommer därför enkelt passa in i många av våra svenska hem.

Ekbacka

I kollektionen Ekbacka hittar du sex olika mönster, samtliga skapade i en harmoni för att spela vackert tillsammans. Inspirationen kommer från blommor, blad och det som kan rymmas i en fantasi om tidlöshet och kärlek. Färgskalan är varm och ombonande, balanserad för att skapa ditt vackraste hem med väggar klädda av mönster och liv.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom