Ängås

Designer:

Hanna Wendelbo

Sju mönster

Pirum - 13105

859 SEK
Täck väggen med härlig grönska och päron! Tapeten Pirum med sina ljuvliga päron som skymtar bland vackra gröna blad ger rummet en gemytlig känsla. Tapeten skapar liv och rörelse och gör sig fin i köket eller matrummet. Tapeten finns i fem färgställningar och är skapad av Hanna Wendelbo.

Wilma - 13129

859 SEK
Wilma med sin gröna mjuka ton utger ett lugn i rummet som stillar sinnet. Tapeten pryds av vackra detaljerade konturmönstrade blommor och blad i svag nyans som skapar ett djup i tapeten. Wilma finns i fem unika färgställningar och är skapad av designern Hanna Wendelbo.

Victoria - 13107

859 SEK
Vackra vallmotapeten Victoria väcker känslor till liv. Dröm dig bort bland vackert bladverk och rosa blomster som tar dig till en lummig trädgård. Med tapetens bruna botten får du ett mer djup i tapeten som sätter karaktär. Mönstret är ritat av Hanna Wendelbo och finns i fyra olika färgställningar.

Esther - 13117

859 SEK
Esther är en blommig dröm. Här möts vacker vallmo med ett detaljerat grönt bladverk. Lekfull och vacker ger Esther din vägg ren blomsterglädje. Underbar i kök men gör sig lika fin i både sovrum och vardagsrum. Tapeten kommer i fem färgställningar och är skapad av Hanna Wendelbo.

Fredrik - 13120

859 SEK
Fina randiga Fredrik. Här i en ljus, randig neutral ton som passar de flesta hem. Med Fredrik får du ett klassiskt och stilrent hem och en illusion av högre takhöjd kan skapas. Tapeten finns i sex olika färgställningar och gör sig bra i hall, vardagsrum och kök. Skapad av Hanna Wendelbo.

Marie - 13133

859 SEK
Underbara småblommiga Marie. Denna ljuvliga ljusgröna tapeten är en romantisk, god doftande sommarrabatt som gör sig utmärkt på landet i köket, i sovrummet eller varför inte i barnkammaren. Det fantastiska handritade mönstret finns i fyra färgställningar och är skapad av Hanna Wendelbo.

Victor - 13135

859 SEK
Tapeten Victor, känslan av att tränga sig igenom en alltför lummig trädgård och måste med händerna ta bort all vacker grönska framför ögonen för att ta sig fram. Victor skapar en varm och ombonad känlsa. Här med en brun botten med blommor i beige och blått och blad i olika gröna nyanser. Tapeten finns i sex olika färgställningar och är skapad av Hanna Wendelbo.

Ängås

Ängen, där de ljuva blomstren trängs med förvildade rosor och vackert gräs. Ängen, där päronträden ger frukt och där de fladdrande kronbladen från vallmon vajar i vinden. Ängen, där humlor och bin fyller den ljumma och glittrande kvällssolen med ett högljutt underbart surr. Det är livet – det är Ängås. En inbjudande och hjärtlig samling med harmoniska tapeter fyllda av liv, rörelse, blommor och blad.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom