Ängås

Designer:

Hanna Wendelbo

Pirum - 13102

899 SEK
Tapeten Pirum är ritad av Hanna Wendelbo och kommer i fem olika färgställningar. Den här tapeten med sitt mönster av vackra gula päron och gröna blad i en beige botten ger rummet en harmonisk känsla. Tapeten är i sitt rätta jag i köket eller matsalen men gör sig fin även i andra utrymmen.

Esther - 13115

899 SEK
Tapeten Esther bjuder på ett vackert mönster med sina ljuvliga kronblad från vallmon som vajar lätt i vinden. Med blommor i gammelrosa kombinerat med en botten i något dämpad grön ger tapeten en härlig belastning för ögat. Tapeten gör sig utmärkt i sommarstugan! Skapad av Hanna Wendelbo.

Wilma - 13129

899 SEK
Wilma med sin gröna mjuka ton utger ett lugn i rummet som stillar sinnet. Tapeten pryds av vackra detaljerade konturmönstrade blommor och blad i svag nyans som skapar ett djup i tapeten. Wilma finns i fem unika färgställningar och är skapad av designern Hanna Wendelbo.

Fredrik - 13123

899 SEK
Grönt och randigt är en stilsäker kombination som förgyller tillvaron. Tapeten Fredrik är skapad av Hanna Wendelbo och finns i sex olika färgställningar. Den grönrandiga tapeten livar upp och blir effektfull på väggen och ger en känsla av förhöjd takhöjd. Fint i exempel sovrum, vardagsrum, hall eller kök.

Victoria - 13109

899 SEK
Tapeten Victoria tar för sig och ger väggen en härlig inbäddad grönska med vacker vallmo och bladverk. Storblommig och prunkande med sin fantastiska färgkombination förgrenar Victoria ren glädje. Victoria finns i fyra färgställningar. Tapeten är skapad av designern Hanna Wendelbo.

Marie - 13133

899 SEK
Underbara småblommiga Marie. Denna ljuvliga ljusgröna tapeten är en romantisk, god doftande sommarrabatt som gör sig utmärkt på landet i köket, i sovrummet eller varför inte i barnkammaren. Det fantastiska handritade mönstret finns i fyra färgställningar och är skapad av Hanna Wendelbo.

Victor - 13110

899 SEK
Tapeten Victor bjuder in till en prunkade sommarfest. Här med en ljusgrå botten med olika blommor och blad i rött, beige och grönt. Tapeten finns i sex olika färgställningar och är skapad av Hanna Wendelbo. Med de dova tonerna utger tapeten ett särskilt lugn och är alldeles alldeles underbar.

Kollektion Ängås

Ängen, där de ljuva blomstren trängs med förvildade rosor och vackert gräs. Ängen, där päronträden ger frukt och där de fladdrande kronbladen från vallmon vajar i vinden. Ängen, där humlor och bin fyller den ljumma och glittrande kvällssolen med ett högljutt underbart surr. Det är livet – det är Ängås. En inbjudande och hjärtlig samling med harmoniska tapeter fyllda av liv, rörelse, blommor och blad.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes