Ängås

Designer:

Hanna Wendelbo

Pirum - 13105

859 SEK
Täck väggen med härlig grönska och päron! Tapeten Pirum med sina ljuvliga päron som skymtar bland vackra gröna blad ger rummet en gemytlig känsla. Tapeten skapar liv och rörelse och gör sig fin i köket eller matrummet. Tapeten finns i fem färgställningar och är skapad av Hanna Wendelbo.

Wilma - 13129

859 SEK
Wilma med sin gröna mjuka ton utger ett lugn i rummet som stillar sinnet. Tapeten pryds av vackra detaljerade konturmönstrade blommor och blad i svag nyans som skapar ett djup i tapeten. Wilma finns i fem unika färgställningar och är skapad av designern Hanna Wendelbo.

Victoria - 13109

859 SEK
Tapeten Victoria tar för sig och ger väggen en härlig inbäddad grönska med vacker vallmo och bladverk. Storblommig och prunkande med sin fantastiska färgkombination förgrenar Victoria ren glädje. Victoria finns i fyra färgställningar. Tapeten är skapad av designern Hanna Wendelbo.

Fredrik - 13124

859 SEK
Skapa en trendig och säker stil med en svart vit randig tapet. Vissa färger passar bättre ihop med varandra än andra men svart och vitt är just vad det är, en riktig fullpott. Med tapeten Fredrik blir det vad du gör det till. Tapeten finns i ytterligare fem färgställningar och är skapad av Hanna Wendelbo.

Marie - 13133

859 SEK
Underbara småblommiga Marie. Denna ljuvliga ljusgröna tapeten är en romantisk, god doftande sommarrabatt som gör sig utmärkt på landet i köket, i sovrummet eller varför inte i barnkammaren. Det fantastiska handritade mönstret finns i fyra färgställningar och är skapad av Hanna Wendelbo.

Esther - 13114

859 SEK
Fina tapeten Esther har ett heltäckande mönster av ståtliga böljande blommor och blad. Med mjuka och neutrala toner får du en vägg som bidrar till ett lugn och ger en ombonad känsla. Tapeten finns i fem fantastiska färgkombinationer och är skapad av mönsterdrottningen Hanna Wendelbo.

Victor - 13135

859 SEK
Tapeten Victor, känslan av att tränga sig igenom en alltför lummig trädgård och måste med händerna ta bort all vacker grönska framför ögonen för att ta sig fram. Victor skapar en varm och ombonad känlsa. Här med en brun botten med blommor i beige och blått och blad i olika gröna nyanser. Tapeten finns i sex olika färgställningar och är skapad av Hanna Wendelbo.

Kollektion Ängås

Ängen, där de ljuva blomstren trängs med förvildade rosor och vackert gräs. Ängen, där päronträden ger frukt och där de fladdrande kronbladen från vallmon vajar i vinden. Ängen, där humlor och bin fyller den ljumma och glittrande kvällssolen med ett högljutt underbart surr. Det är livet – det är Ängås. En inbjudande och hjärtlig samling med harmoniska tapeter fyllda av liv, rörelse, blommor och blad.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom