Örtagård

Designer:

Björn Nilsson

  • Hem
  • Örtagård

Kristina - 92117

699 SEK
Kristina är en behaglig tapet med gröna blad på en mörkare grågrön botten. Med sitt diskreta bladverk får du en mer enfärgad känsla samtidigt som den bjuder in till livfullhet. Den mjuka gröna kulören skapar ett rofyllt lugn och ger dig ett rum för paus och avslappning.

Johanna - 92113

699 SEK
I denna grågröna färgställning skapar tapet Johanna rum med vilsam atmosfär. Med grönt i rummet är det lätt att skapa balans då färgen har både en lugnande och uppfriskande inverkan på våra sinnen. Med andra ord en perfekt kulör att ha i sovrummet för sömniga kvällar och tidiga morgnar. Mönstret med vacker nyponros som förgrenar sig över väggen har ett stillsamt utttryck som bidrar till den vilsamma känslan.

Magdalena - 92135

699 SEK
Magdalena är en ljusgul tapet som tar dem underbara vår- och sommarblommorna från naturen hem till dina väggar. På en mild havregul botten möts gullviva, tussilago, mandelblom, rudbeckia och maskros. Dova nyanser av grönt, gult och rosa samsas i blommornas blad och stjälkar. Magdalena skapar ett ljust och väkomnande rum som ger en välbehövlig energiboost året om.

Emma - 92123

699 SEK
Skapa ett ljust och luftigt rum med rutig tapet Emma i beige och grå färgställning. De ljusa nyanserna ger ett sobert intryck samtidigt som rutmönstret bidrar med enkla rena linjer. En rutig tapet i ett kök t.ex skapar ett klassiskt uttryck men passar lika fint även i andra rum i hemmet.

Margareta - 92108

699 SEK
Med tapet Margareta får du en livfull trellistapet där slingrande sommarblommor, blad och gräs formar ett vackert rutmönster på väggen. Denna dämpade färgställning i nyanser av grått och beige ger ett behagligt och diskret intryck samtidigt som den ljuva sommaren, med prästkrage, klöver och mandelblom, gör sig påmind i mönstret.

Fred - 92126

699 SEK
Fred är en blå randig tapet där den behagliga blågrå nyansen och de raka linjerna fyller rummet med en enkel fridfullhet. Material som ljusa träslag, kalla metaller i form av silver eller stål och lergods i ljusa neutrala nyanser harmonierar fint ihop med den blå kulören. Ett rum med en klassisk rand som Fred kombineras även fint ihop med andra rum tapetserade med slingrande blommor eller diskreta mönster.

Elsa - 92101

699 SEK
Med inspiration från sin farmor Elsa har designer Björn Nilsson skapat en vacker blomsteräng på tapet. På en gräddvit botten samsas röd vallmo, gul tulpan, blåsippa, gul smörblomma och blå pärlhyacint. Grön växtlighet som ormbunke, kastanjeblad och ekblad skymtar mellan blommorna. Med tapet Elsa får du ett ljust rum fyllt med framtidstro och längtan.

Örtagård

Kollektionen Örtagård är en hyllning till min farmor Elsa Nilsson. Farmor var min inspiration och lärde mig allt om kreativitet men också om växter och dess användning. Just hennes stora kunskap om växter och naturen har varit en stor inspirationskälla till kollektionens olika mönster.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom