Design

Designer:

Björn Nilsson

12015

299 SEK
Skapa abstraka vägger med liv. Med en geometriskt mönstrad tapet får du det bästa av båda världar. Denna gröna tapeten har ett abstrakt grönt mönster vilket ger en levande känsla och ett fint djup samtidigt som den väcker känslor till liv. En fantastisk tapet som passar bra i vardagsrummet, biblioteket eller arbetsrummet.

12006

299 SEK
Här har vi en mysig småprickig tapet i grått som sätter stämningen i rummet. Från långt håll kan den uppfattas som enfärgad men på nära håll vid granskning upptäcks det heltäckande mönstret som sträcker sig över hela ytan. Tapeten ger med sitt prickiga mönster en ombonad känsla och finns i fler färgstälnningar.

12025

299 SEK
Denna gröna sköna tapeten skapar en ombonad känsla på väggen. Det vackra bladverket täcker hela tapetens yta och bildar tillsammans en fin samverkan. En tapet som har en gammeldags och lantlig känsla över sig men som passar lika bra i stugan på landet som i storstadslägenheten. Samma tapetmönster finns i fler färgställningar.

12002

299 SEK
En fantastisk tapet med en botten i en roströd ton som skapar en ombonad och varm känsla i hemmet. Tapeten har ett vitt geometriskt mönster som gör att det byggs upp en nyfikenhet, man vill veta mer. Tapeten finns i fem olika färgställningar och är skapad av designern Björn Nilsson.

12020

299 SEK
Skapa en trivsam plats med den här underbara tapeten med sin neutrala ton i beige. De vackra bladen ger ett mjuk intryck och en härlig vintage-känsla osar över tapeten. Inred med naturnära dekorationer för att skapa en perfekt vi-känsla. Tapeten finns i fler vackra färgställningar.

12030

299 SEK
Med den här tapeten får du en neutral och lättsam känsla i hemmet. Tapeten bidrar med ett luftigt intryck och har en tendens att öppna upp rummet. För en extra effektfull känsla, tapetsera tapeten i ett rum med mycket ljusinsläpp. Tapeten finns i fler vackra färgställningar och är designad av Björn Nilsson.

12012

299 SEK
Med denna tapeten får du en härlig retrostil hemma. Retro är något som aldrig riktigt går ur tiden, inred och fixa en retrokänsla med tapeten som utgångspunkt. Tapeten har en dov nyans i grått och grönt och förmedlar ett lugn. Mönstret finns i fler färgställningar och är skapad av Björn Nilsson.

Design

Tapetkollektionen Design består av 7 olika mönster inspirerade av storstäder runt om i världen – New York, Los Angeles, Berlin, Paris och vackra klassiska London. Det är en kollektion med moderna mönster som ger en harmonisk såväl som trendig känsla. Kollektionen dominerar inte i rummet utan kompletterar rummet och dess övriga inredning.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes