Do you wish to visit the site in English?
Yes

Design

Designer:

Björn Nilsson

12000

299 SEK
En häftig tapet med ett geometriskt mönster i guldig metalliceffekt som ger rummet en touch av lyx och flärd. Den mörkblå botten skapar ett djup i tapeten och bildar tillsammans med den guldiga tonen en perfekt kombination. Tapeten passar i alla rum där du vill åt en exklusiv känsla.

12006

299 SEK
Här har vi en mysig småprickig tapet i grått som sätter stämningen i rummet. Från långt håll kan den uppfattas som enfärgad men på nära håll vid granskning upptäcks det heltäckande mönstret som sträcker sig över hela ytan. Tapeten ger med sitt prickiga mönster en ombonad känsla och finns i fler färgstälnningar.

12031

299 SEK
Vill du skapa en vägg som inte dominerar rummet men ändå bidrar med en mer lyxig känsla, då kan den här tapeten vara något för dig. Tapeten har en neutral nyans i beige och vitt som piffar upp vilken vägg som helst, på en lagom nivå. Tapeten har ett diffust melerat mönster som lite lätt tränger sig igenom och skapar en fin kontrast.

12026

299 SEK
Denna tapeten är perfekt för dig som vill åt en tapet som livar upp rummet men ändå behåller den neutrala och lugna känslan. Tapeten går i nyanser av vitt och beige och har ett vackert silverfärgat bladmönster. Tapeten finns i fler färgställningar och är skapad av designern Björn Nilsson.

12021

299 SEK
En proper tapet med en gammeldags känsla som bjuder in till en romantisk och ombonad plats. Tapeten har en vit botten med ett vackert böljande lövverk i grått. Tapeten med sin mjuka fina nyans skapar en bra balans och gör sig perfekt i alla rum där du vill åt en harmoniskt känsla.

12016

299 SEK
Denna geometriskt mönstrade tapeten i nyanser av beige och grått skapar en abstrakt känsla i rummet med en härlig touch av retro. Gör vardagsrummet till en mysig plats eller skapa ett sofistikerat bibliotek med tapeten. Samma tapetmönster finns i ytterligare tre färgställningar och är designad av Björn Nilsson.

12012

299 SEK
Med denna tapeten får du en härlig retrostil hemma. Retro är något som aldrig riktigt går ur tiden, inred och fixa en retrokänsla med tapeten som utgångspunkt. Tapeten har en dov nyans i grått och grönt och förmedlar ett lugn. Mönstret finns i fler färgställningar och är skapad av Björn Nilsson.

Design

Tapetkollektionen Design består av 7 olika mönster inspirerade av storstäder runt om i världen – New York, Los Angeles, Berlin, Paris och vackra klassiska London. Det är en kollektion med moderna mönster som ger en harmonisk såväl som trendig känsla. Kollektionen dominerar inte i rummet utan kompletterar rummet och dess övriga inredning.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom