JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Skagen

Designer:

Björn Nilsson

21021

299 SEK
Ett romantiskt svartvitt mönster på en beige botten med kustens fynd. För minnena tillbaka till den varma årstidens vackra omgivning där havets bris når fram och kvällens strålar värmer skönt.

21011

299 SEK
Beige tapet med ett bedårande mönster av små ankare i vitt. Denna maritima tapet för minnena tillbaka till soliga dagar där vågorna förde båten stilla fram på havet. Upplev känslan av sommaren när den är som bäst!

21031

299 SEK
Ljus tapet med Marrakech inspirerat mönster i neutral beige. Ge liv till dina väggar och skapa karaktär till ditt rum. Detta vackra mönster finns i tre färgställningar, har du hittat din favorit?

21030

299 SEK
Behaglig ljusgrå tapet med ett melerat mönster som gör att väggarna uppfattas mer levande. Tapeten är en klassiskt val som är ett fint komplement till en mönstrad fondvägg. Det självklara valet till den tidigare målade väggen.

21016

299 SEK
En tapet som ger en elegant men avslappnad stil. De neutrala kulörerna i vitt och beige ger med sitt lodrätrandigt mönster i träimitation en känsla av den traditionella New England stilen. Mönstret finns i fem färgställningar.

21000

299 SEK
Vågorna kluckar mot stranden och havet saltstänk slår upp i ansiktet en varm, härlig sommardag i juli. Visst är det en känsla man vill bära med sig året runt? Med denna ljusa tapet med sjökortsmotiv och blå segelbåtar som flyter in mot hamn är det möjligt.

21006

299 SEK
Ljus tapet med ett klassiskt diagonalt rutmönster med maritima stjärnor i grått. Tapeten passar väl i samtliga av hemmets rum, det lilla sovrummet såväl som det stora vardagsrummet som vetter ut mot havet.

21027

299 SEK
Låt tankarna föras till öppet hav och sommarkvällarnas solnedgång i horisonten. En tapet med koppling till det maritima. Tapeten har en beige botten med mönster av praktfulla fyrar, klassiska sjökort och stämplar samt text i skrivstil i en plommonlila nyans.

Tapeter med marint tema

Med tapetkollektionen Skagen får du en förnimmelse av varma stränder. Upplev känslan av sommar när den är som bäst! Minnen av sommarnatten där hav möter hav, blunda och känn doften av nyklippt gräs, salta hav och nytjärade bryggor. Tapetsera med Skagen och behåll sommaren i ditt hem året om!


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes