Do you wish to visit the site in English?
Yes

Skagen

Designer:

Björn Nilsson

21031

299 SEK
Ljus tapet med Marrakech inspirerat mönster i neutral beige. Ge liv till dina väggar och skapa karaktär till ditt rum. Detta vackra mönster finns i tre färgställningar, har du hittat din favorit?

21022

299 SEK
En tidlös tapet i rutmönster som ger ett tidlöst intryck. Dess beigegrå kulör ger ett klassiskt och harmoniskt intryck. Låt väggarna agera tavla och göra hemmet ombonat. Mönstret finns i två färgställningar.

21011

299 SEK
Beige tapet med ett bedårande mönster av små ankare i vitt. Denna maritima tapet för minnena tillbaka till soliga dagar där vågorna förde båten stilla fram på havet. Upplev känslan av sommaren när den är som bäst!

21016

299 SEK
En tapet som ger en elegant men avslappnad stil. De neutrala kulörerna i vitt och beige ger med sitt lodrätrandigt mönster i träimitation en känsla av den traditionella New England stilen. Mönstret finns i fem färgställningar.

21002

299 SEK
Se segelbåtarna förenas där hav möter hav och känn doften av de nytjärade bryggorna. Denna tapet med maritimt tema i form av sjökortsmotiv och segelbåtar i grått seglar in i våra hjärtan och påminner oss om ljusa sommarkvällar ute till havs.

21021

299 SEK
Ett romantiskt svartvitt mönster på en beige botten med kustens fynd. För minnena tillbaka till den varma årstidens vackra omgivning där havets bris når fram och kvällens strålar värmer skönt.

21030

299 SEK
Behaglig ljusgrå tapet med ett melerat mönster som gör att väggarna uppfattas mer levande. Tapeten är en klassiskt val som är ett fint komplement till en mönstrad fondvägg. Det självklara valet till den tidigare målade väggen.

21026

299 SEK
En tapet med anknytning till det maritima. Tapeten har en beige botten med mönster av ståtliga fyrar, tidlösa sjökort och stämplar samt text i skrivstil som för tankarna till minnesvärda dagar och kvällar till havs.

21019

299 SEK
Träimitation med ljusgrå botten och snirklig text i skrivstil tillsammans med kompassrosor. Låt minnen av sommarnatten där hav mötet hav klä dina väggar. Mönstret är skapat av Björn Nilsson med över 40 års erfarenhet inom branschen.

21006

299 SEK
Ljus tapet med ett klassiskt diagonalt rutmönster med maritima stjärnor i grått. Tapeten passar väl i samtliga av hemmets rum, det lilla sovrummet såväl som det stora vardagsrummet som vetter ut mot havet.

Tapeter med marint tema

Med tapetkollektionen Skagen får du en förnimmelse av varma stränder. Upplev känslan av sommar när den är som bäst! Minnen av sommarnatten där hav möter hav, blunda och känn doften av nyklippt gräs, salta hav och nytjärade bryggor. Tapetsera med Skagen och behåll sommaren i ditt hem året om!


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom