Palma

Designer:

Björn Nilsson

Sex mönster

18115

699 SEK
Omge dig med nätta palmblad som tar dig till en varm och trevlig plats. Palmbladen påminner också om vackra fjädrar. Tapeten har en beige melerad botten som möter vita vackra palmblad. Tapetsera hela rummet eller skapa en tilltalande fondvägg. Mönstret finns i sex färgställningar och är skapad av Björn Nilsson.

18129

699 SEK
En ljus tapet med ett stenmönster som ger en känsla av en putsad vit källarvägg. Denna stentapeten tillför mycket karaktär i rummet och skapar en rå och naken känsla. Tapeten passar i alla rum där du vill åt en mer avskalad stil. Kombinera gärna tapeten med gröna växter. Skapad av designern Björn Nilsson.

18128

699 SEK
Vill du ge dina väggar ett rejält lyft och skapa en avskalad industrikänsla, då har vi tapeten för dig. Denna naturtrogna tapeten med sitt stenmönster i klassiskt grå nyans skapar en kraftig och livfull vägg. Tapeten finns i ytterligare tre färgställningar och passar i alla rum. Skapad av Björn Nilsson.

18127

699 SEK
Gillar du industriell inredning så som slitet materialval, rostigt, eller en tapet med stenmönster, då har du hittat rätt. Denna stentapeten går i nyanser av grått och vitt och kommer i fyra olika färgställningar och ger rummet en rå och rustik känsla. Tapeten är skapad av designern Björn Nilsson.

18124

699 SEK
Är du ute efter en tapet som skapar ren industriell känsla i hemmet, då kan denna stentapeten vara något för dig. Med sitt mörka tegelmönster i olika nyanser av grått och svart utstrålar väggen ett magnifikt uttryck. Tapeten gör sig bra i alla rum där du vill åt en storslagen industriell stil.

18113

699 SEK
Med den här kalktapeten får du en varm och ombonad känsla. Tapeten har en matt kalkyta med ett mönster som liknar penseldrag, vilket förhöjer effekten av tapeten. Nyansen går i en mjuk terrakotta och bidrar till ett sofistikerat och stilsäkert hem. Tapeten finns i 14 andra både varma och kalla kulörer.

Palma

Tapetkollektionen Palma består av fina mönster inspirerade av staden Palma. Trånga gränder med slitna murar och dofter från en god tapasbar. Varm bris från havet och behagligt sus från palmblad som vajar längs gatorna. Det är Palma de Mallorca. Färgerna består av dovt ljusa nyanser till mustiga jordiga toner. Tapetsera med en bit av Medelhavet.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom