Palma

Designer:

Björn Nilsson

18119

699 SEK
Få till en härlig exotiska känsla i rummet med denna gröna melerade tapeten med palmblad. Den gröna tonen fångar in rummet och skapar tillsammans med palmbladen en oas. Denna tapeten finns i sex färgställningar och är skapad av designern Björn Nilsson som har över 40 års erfarenhet inom mönsterdesign.

Puts - 18100

699 SEK
Denna häftiga tapeten med kalkfärgsliknande yta i ljusgrått ger rummet en industriell och charmig look. Den råa ytan ger en avskalad och något kall känsla. Tapeten finns i hela fjorton olika färgställningar, allt för att du enkelt ska hitta just din unika tapet att klä om hemmet i. Tapeten passar bra i många rum, exempel kök, vardagsrum och hall.

18125

699 SEK
Skapa en mer rå och tuffare stil i ditt hem med en häftig tapet med stenmönster. Kombinera tapeten med andra olika industreilla material som metall eller plåt för en perfekt upplevelse. Det råa materialen är fina att inreda med i framförallt kök men också i vardagsrummet. Tapeten finns i fyra färgställningar.

18121

699 SEK
En lite varmare tapet i beige med ett stenmönster som sätter avtryck i hemmet med sitt utmärkande drag. Med denna tapeten får du ett snyggt hem i avskalad stil med ett charmigt inustriellt uttryck. Tapeten gör sig bra i alla rum, allt från tonårsrummet till vardagsrummet eller köket.

18129

699 SEK
En ljus tapet med ett stenmönster som ger en känsla av en putsad vit källarvägg. Denna stentapeten tillför mycket karaktär i rummet och skapar en rå och naken känsla. Tapeten passar i alla rum där du vill åt en mer avskalad stil. Kombinera gärna tapeten med gröna växter. Skapad av designern Björn Nilsson.

Palma

Tapetkollektionen Palma består av fina mönster inspirerade av staden Palma. Trånga gränder med slitna murar och dofter från en god tapasbar. Varm bris från havet och behagligt sus från palmblad som vajar längs gatorna. Det är Palma de Mallorca. Färgerna består av dovt ljusa nyanser till mustiga jordiga toner. Tapetsera med en bit av Medelhavet.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes