Nature

Arlequine - 25405

899 SEK
En geometrisk tapet med ett klassiskt retromönster som likt en tavla ger rummet ett mer levande uttryck. Tapeten Arlequine med sina former i blått, vitt och nougat har med sitt mönster en klassisk stil som kan följa generationer.

Tiburtinus - 25755

899 SEK
En ljus stilren tapet med en behaglig strukturerad yta. Tapeten Tiburtinus ger en naturnära känsla som för ditt sinne till trädets levande stam.

Unito Arlequine - 25415

899 SEK
Unito Arlequine är en tapet med en vävd look. Låt en retro känsla inta ditt hem med detta levande mönster i en beige och grön kulör. Gör sig väl i samtliga av hemmets rum.

Unito Pierrot - 25430

899 SEK
Unito Pierrot är en enfärgad tapet i en gråvit kulör som med sin struktur ger ett mer levande uttryck till ditt hem. En tapet för dig som söker en lugn och rogivande atmosfär till rummet.

Unito Penelope - 25461

899 SEK
Unito Penelope är en ljus tapet i tweed imitation som skapar en levande men sober stil till ditt hem. Stilren tapet som passar väl i det gemensamma sällskapsrummet såväl som det ljusa och lugna sovrummet.

Filorafia - 25770

899 SEK
Denna jordnära tapet i en behaglig brungrön kulör för sinnena till skogen och dess svajande bladverk och levande stammar. Filorafia är en tapet för dig som söker en varm känsla i hemmet.

Pierrot - 25420

899 SEK
Vacker tapet med en ljusbeige botten som framhäver det levande mönstret i vitt. Tapeten Pierrot är klassiskvilket gör den till ett hållbart val för dina väggar, oavsett vilket rum den får pryda.

Penelope - 25440

899 SEK
Stilren tapet med beige bakgrund och en struktur med repimitation. Tapeten Penelope har ett geomteriskt mönster som ger ett tidlöst intryck till alla hemmets rum.

Alburno - 25713

899 SEK
En tapet i träimitation med en lätt struktur. Alburno i en gråbeige kulör får med sig naturen in i hemmet vilket skapar en harmonisk och stillsam miljö.

Fargesia - 25721

899 SEK
Tapeten Fargesia har en stilren beigegrå botten som gör att den passar väl i hemmets alla rum. Det flätade mönstret ger ett inryck av att väggarna har en textilyta.

Matrix - 14511

899 SEK
En skimrande tapet i ljus kulör som skapar en drömsk magi på dina väggar. Det strukturerade mönstret i tapeten Matrix ger ett vackert dansande intryck och ger ett inbjudande liv till rummet.

Sten, trä & lyxigt linne

Upptäck kollektionen Nature och dess naturliga element i kombination med geometriska former. Sten, trä och lyxigt linne – omvandlas till fängslande tapeter. Inspirerad av textilen tweed, träets ådring och flätat läder, binder kollektionen ihop tradition med modernitet. Genom att respektera materialets ursprung och dess naturliga nyans skapas en neutral och jordnära palett som genomsyrar kollektionen. Varje tapet blandar texturer och mönster för att höja varje utrymme, från klassiskt till samtida.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes