Lyckebo

Designer:

Hanna Wendelbo

Sex mönster

Othilia - 28009

859 SEK
Denna gröna tapet skapar ett rofyllt intryck och rör sig nästan mellan stilarna retro och klassisk. En smart kombination av blomstrande vintage och en iögonfallande modern färgställning. Dessa symmetriska blommor skapar en lugnande och harmonisk fristad i ditt hem.

Mirabelle - 28000

859 SEK
Klassisk och lantlig ljus tapet med stora röda blommor och gröna blad. Detta är en tapet som gör det enkelt att införa färg till ditt rum utan att ta över för mycket. På ett subtilt sätt värmer den roströda kulören upp ett kalt rum.

Solvej - 28020

859 SEK
Tapetens blommor hämtar sin inspiration från solrosens värme och skönhet. I denna tolkning ser vi slingrande gröna stjälkar tillsammans med mindre blommor i bakgrunden. En upplyftande och behaglig design som passar i det lantliga hemmet likaväl som det moderna.

Poppy - 28026

859 SEK
De rosa blommorna klättrar så rofyllt tillsammans med det bruna och ljusgröna bladverket. Tapeten Poppy ser vi mycket i barnrum tillsammans med en omfamnande sänghimmel men också i hall och vardagsrum. Rolig fakta: Denna härligt beige blommiga tapet syntes en stund i Coca Colas julreklam 2021.

Sarah - 28019

859 SEK
Låt en nejlika, smultron och kaprifoltapet få charma väggarna där hemma. En grön tapet med blå, rosa och smultronröda inslag upprepar sitt mönster på ett symmetriskt sätt som skapar intrycket av ett tätt draperi i form av blommor och blad.

Clover - 28013

859 SEK
Denna småmönstrade tapet är en bästsäljare och vi kan se varför. En härlig grön tapet där klöver och guldiga smultron harmoniserar i tapetmönstret Clover. Den gröna färgen speglar ett lugn och ger därför en behaglig känsla till både sovrum, vardagsrum, hall eller barnrum. Finns i 6 dämpade färgställningar.

Lyckebo

Tapetkollektionen Lyckebo välkomnar dig att skapa ditt eget lyckans bo. Sagolika mönster inspirerade av en rofylld skogsglänta där naturens spirande grönska, väldoftande kaprifol och söta bär får gro och blomstra längs väggarna. Med en rik färgskala och ljuva färgkombinationer skapar Lyckebo ombonade hem. Designad av Hanna Wendelbo.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom