Lyckebo

Designer:

Hanna Wendelbo

Poppy - 28026

899 SEK
De rosa blommorna klättrar så rofyllt tillsammans med det bruna och ljusgröna bladverket. Tapeten Poppy ser vi mycket i barnrum tillsammans med en omfamnande sänghimmel men också i hall och vardagsrum. Rolig fakta: Denna härligt beige blommiga tapet syntes en stund i Coca Colas julreklam 2021.

Othilia - 28009

899 SEK
Denna gröna tapet skapar ett rofyllt intryck och rör sig nästan mellan stilarna retro och klassisk. En smart kombination av blomstrande vintage och en iögonfallande modern färgställning. Dessa symmetriska blommor skapar en lugnande och harmonisk fristad i ditt hem.

Sarah - 28016

899 SEK
Vi ser en väldoftande vit kaprifol tillsammans med en sagolik rosa nejlika. Den ljuvliga nejlikan visas upp i flera kulörer, och med denna tapet på väggen får du blommster som alltid kommer blomma. Oemotståndlig gul tapet, finns i fyra andra färger.

Mirabelle - 28000

899 SEK
Klassisk och lantlig ljus tapet med stora röda blommor och gröna blad. Detta är en tapet som gör det enkelt att införa färg till ditt rum utan att ta över för mycket. På ett subtilt sätt värmer den roströda kulören upp ett kalt rum.

Solvej - 28020

899 SEK
Tapetens blommor hämtar sin inspiration från solrosens värme och skönhet. I denna tolkning ser vi slingrande gröna stjälkar tillsammans med mindre blommor i bakgrunden. En upplyftande och behaglig design som passar i det lantliga hemmet likaväl som det moderna.

Clover - 28022

899 SEK
Klassisk beige tapet med klöver är i gott sällskap med smultron som subtilt reflekterar en guld metallic kulör. Mönstret Clover matchar du enkelt med annan tapet eller tapetserar i hela rummet. Denna tapet gör sig bra med både lantlig och gammaldags interiör som modern.

Lyckebo

Tapetkollektionen Lyckebo välkomnar dig att skapa ditt eget lyckans bo. Sagolika mönster inspirerade av en rofylld skogsglänta där naturens spirande grönska, väldoftande kaprifol och söta bär får gro och blomstra längs väggarna. Med en rik färgskala och ljuva färgkombinationer skapar Lyckebo ombonade hem. Designad av Hanna Wendelbo.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes