Inspire

221186

799 SEK
Tapet med exotiska blad och kolibire fåglar i en dämpad grå färgskala som skapar ett sofistikerat men levande uttryck på rummets väggar.

221172

799 SEK
Skapa ett milt organiskt uttryck i hemmet med denna gröna tapet med bladmotiv. Den ljusa färgen låter tapeten ta plats utan att ta över rummet och dess mönster bidrar med en lugn harmonisk känsla i rummet den klär. Perfekt för sovrum eller kanske hallen?

221074

799 SEK
Uppnå den råa betong väggen på enklaste vis. Med denna mörka matta tapet så skapar du snabbt en råare industriell känsla.

221004

799 SEK
Med denna tapet får du lätt känslan som träpanel ger, men utan det hårda arbetet. En lite mörkare grå nyans gör rummet ombonat och skapar karaktär.

218703

699 SEK
Om du letar efter en enfärgad tapet som ger det där lilla extra som vanlig väggfärg inte kan tillföra, då är denna ljusgrå tapet perfekt för dig. Den lätt mönstrade tapeten får liv med sitt fiskbens mönster som klättrar upp längst väggarna. Perfekt för husets alla rum.

46792

699 SEK
Med denna ljusa greishe tapeten med lätt textur undviker du lätt den kala känslan ett målat rum kan få. Dess ljusa fär livar upp och den trådliknande texturen ger en varm och ombonad känsla. Den blir det perfekta komplementet till en mönstrad tapetet, och gör sig otroligt fin i sig självt.

221112

799 SEK
Skapa en mörk och mystiks atomosfär med lyxig textur. Denna svarta tapet med skinn motiv ger rummet ett djup med sitt tredimitionella mönster.

220363

799 SEK
Med sin ljusa färgskala så ger denna geometriskt mönstrad tapet liv till rummet den klär. Utan att ta för mycket plas ger den sin miljö ett uppstyrt men intressant uttryck. Gör sig fint i hallen eller varför inte hemmakontoret?

220370

799 SEK
Denna ljusa vita geometriskt mönstrade tapet ger dimension och skapar ett intressant uttryck för den om vill ha vitt utan den kala känslan. Perfekt för hemma kontoret eller hallen där man letar efter att tillföra extra ljus.

219227

699 SEK
Letar du efter det perfekta skogsgröna tapeten? Du har hittat den, med sin lätta textur och mönster så ger den väggarna ett liv som vanlig väggfärg inte kan uppnå. Rummet känns genast ombonat och hemtrevligt ut. Passar fint i sin ensamhet, heller som koplement till en trevligt mönstrad tapet.

220262

699 SEK
Det perfekta komplementet till dig som vill ha men mönstrad tapet men kanske inte fylla hela rummet, eller för dig som vill ha enfärgat men känner att väggfärg blir allt för kalt. Denna ljust bruna/ beiga tapet ger rummet en genomtänkt och ombonad känsla med sin lätta textur.

221050

699 SEK
Ge karaktär till den enfärgade gråa väggen med denna lätt melerade tapet. Ge rummet karaktär och skapa en ombonad känsla, perfekt att kombinera med en trevlig mönster tapet eller bara låta den ta plats i sin ensamhet.

221160

699 SEK
Letar du efter det perfekta komplimentet till din fondvägg? Här har du en magisk beige tapet som passar i husets alla rum, ensam eller med mönstertapet. Istället för att måla så skapar du en ombonad texturerad yta.

49370

699 SEK
Letar du efter att skapa ett ombonat och mysigt hem? Med denna textil inspirerade mörkblå nästan svarta tapet förvandlas vilket rum som helst till en plats för återhämtning och lugna stunder. Den gör sig fin för sig själv, men är också det perfekta komplementet till en mönstrad tapet.

218693

699 SEK
Denna brungrå tapet förvandlar vilket rum som helst till hemtrevligt och ombonat.Färgen blir varken för varm eller kall vilket gör den till den perfekta basen där all inredning kan få ta plats. Gör sig lika bra nesam som i kombination med en mönstrad tapet.

220645

699 SEK
Skapa en ombonad hemtrivlig känsla i vilket rum som helst med denna fantastiskt melerade beiga tapet. Texturen påminner om tyg och höjer mysfaktorn. Perfekt att klä hela rummet i eller som komplement till en härligt mönstrad tapet.

Inspireras av kollektionen Inspire

I kollektionen Inspire hittar du djärva mönster som tar hänsyn till unika färger och frispråkiga texturer. Modern minimalistisk geometri med taktila ytor skapar intrycket av rymliga och öppna utrymmen.

Kvittrande kolibrier som hämtar nektar från djungelns blomstrande träd och växter. Dessa ikoniska mönster kombineras enkelt tillsammans med en av flera behagliga enfärgade tapeter med textil, melerad eller strukturerad yta.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom