JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Inspire

221186

859 SEK
Tapet med exotiska blad och kolibire fåglar i en dämpad grå färgskala som skapar ett sofistikerat men levande uttryck på rummets väggar.

221172

859 SEK
Skapa ett milt organiskt uttryck i hemmet med denna gröna tapet med bladmotiv. Den ljusa färgen låter tapeten ta plats utan att ta över rummet och dess mönster bidrar med en lugn harmonisk känsla i rummet den klär. Perfekt för sovrum eller kanske hallen?

221004

859 SEK
Med denna tapet får du lätt känslan som träpanel ger, men utan det hårda arbetet. En lite mörkare mörkbrun med svala undertoner gör rummet ombonat och skapar karaktär.

218703

759 SEK
Om du letar efter en enfärgad tapet som ger det där lilla extra som vanlig väggfärg inte kan tillföra, då är denna ljusgrå tapet perfekt för dig. Den lätt mönstrade tapeten får liv med sitt fiskbens mönster som klättrar upp längst väggarna. Perfekt för husets alla rum.

221071

859 SEK
Med hjälp av denna melerade bruna tapet med matt yta som påminner om betong block så skapar du enkelt en industriell karaktär. Rummet blir modernt och lite rått, perfekt för dig som har en förkärlek för industriell design.

46792

759 SEK
Med denna ljusa greishe tapeten med lätt textur undviker du lätt den kala känslan ett målat rum kan få. Dess ljusa fär livar upp och den trådliknande texturen ger en varm och ombonad känsla. Den blir det perfekta komplementet till en mönstrad tapetet, och gör sig otroligt fin i sig självt.

221111

859 SEK
Denna ljusa tapet med skinn motiv skapar snabbt en lyxig känsla, dess skuggade mönster ger väggarna djup samt textur.

219643

659 SEK
En linnelik tapet när det kommer till sin lätta struktur. Den varma brunsvarta kulören är ett bra val för dig som söker en rofylld och ombonad känsla i rummet. Beställ gärna hem tapetprover från kollektionen Linum så att du lättare kan jämför.

220363

859 SEK
Med sin ljusa färgskala så ger denna geometriskt mönstrad tapet liv till rummet den klär. Utan att ta för mycket plas ger den sin miljö ett uppstyrt men intressant uttryck. Gör sig fint i hallen eller varför inte hemmakontoret?

Nature Blocks - 220570

759 SEK
Tapeten Nature Blocks har ett diffust mönster som skapar stora rutor. Tapeten har en struktur, vilket gör att tapeten känns mer levande. Skapa en avskalad stil i hemmet med Nature Blocks. Du hittar tapeten i hela åtta olika färgställningar.

48440

659 SEK
En enfärgad ljusgrå tapet med struktur. Vill du åt den skandinaviska eller industriella stilen kan denna tapeten vara ett alternativ för dig. Tapeten bidrar till en kall modern känsla. Inred minimalistiskt för att få till den lite mer skandinaviska känslan. Komplettera tapeten med häftig interiör om du vill skapa en industriell look.

219227

759 SEK
Letar du efter det perfekta skogsgröna tapeten? Du har hittat den, med sin lätta textur och mönster så ger den väggarna ett liv som vanlig väggfärg inte kan uppnå. Rummet känns genast ombonat och hemtrevligt ut. Passar fint i sin ensamhet, heller som koplement till en trevligt mönstrad tapet.

221050

759 SEK
Ge karaktär till den enfärgade gråa väggen med denna lätt melerade tapet. Ge rummet karaktär och skapa en ombonad känsla, perfekt att kombinera med en trevlig mönster tapet eller bara låta den ta plats i sin ensamhet.

221160

759 SEK
Letar du efter det perfekta komplimentet till din fondvägg? Här har du en magisk beige tapet som passar i husets alla rum, ensam eller med mönstertapet. Istället för att måla så skapar du en ombonad texturerad yta.

220641

659 SEK
Inred ljust och skandinaviskt. Med denna tapeten får ett modernt hem i en avskalad känsla. Tapeten har en grov struktur vilket gör att väggen blir mer livfull och medför en lyxig och unik känsla. Tapeten finns i fler färgställningar och passar i hemmets alla rum.

49370

759 SEK
Letar du efter att skapa ett ombonat och mysigt hem? Med denna textil inspirerade mörkblå nästan svarta tapet förvandlas vilket rum som helst till en plats för återhämtning och lugna stunder. Den gör sig fin för sig själv, men är också det perfekta komplementet till en mönstrad tapet.

219959

659 SEK
En enfärgad ljusbeige tapet med diskret linnestruktur. Nyansen utbringar trygghet och värme och skapar en sofistikerad känsla. Beige är en färg som rent generellt är enkel att matcha och tapeten fungerar bra i alla rum och miljöer. Tapeten finns i tio olika färgställningar.

218693

759 SEK
Denna brungrå tapet förvandlar vilket rum som helst till hemtrevligt och ombonat.Färgen blir varken för varm eller kall vilket gör den till den perfekta basen där all inredning kan få ta plats. Gör sig lika bra nesam som i kombination med en mönstrad tapet.

Inspireras av kollektionen Inspire

I kollektionen Inspire hittar du djärva mönster som tar hänsyn till unika färger och frispråkiga texturer. Modern minimalistisk geometri med taktila ytor skapar intrycket av rymliga och öppna utrymmen.

Kvittrande kolibrier som hämtar nektar från djungelns blomstrande träd och växter. Dessa ikoniska mönster kombineras enkelt tillsammans med en av flera behagliga enfärgade tapeter med textil, melerad eller strukturerad yta.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom