Fägring

Designer:

Lina Schnaufer

Turi - 22024

899 SEK
Turi är en grönskande tapet i dämpade varmgröna nyanser. Jasminbuskens tätt slingrande grenar och vackert växande blomsterklasar bildar ett rofyllt mönster med ett levande intryck. Med sin tidlösa men också så karaktäristiska charm ser vi här i en vilsam färgställning som ramar in rummet i en hemtrevlig atmosfär.

Groh - 22003

899 SEK
I detta fantasirika mönster i gränslandet mellan fantasi och realism gömmer sig blåsippa, rödklöver och nypon i ett hav av pudrig botanik. Nyanser av rosa, gult och en dämpad grön smälter ljuvligt in mot tapetens neutrala beiga botten. Låt tapeten Groh förgylla ditt hem i så som kök, barnrum eller hall.

Lisa - 22019

899 SEK
Vitsippan breder ut sig i ett vackert och storslaget mönster som på avstånd upplevs symmetriskt och enhetligt. Det är först på nära håll som betraktaren upptäcker alla finstilta små detaljer. Tapeten Lisa med sin sobra färgställning i ljus grå och vit smyckar väggarna i alla typer av hem.

Hava - 22011

899 SEK
En vit blommig tapet med varma toner av rosa, aprikos och orange. Det går inte att undgå hur en sprittande lycklig känsla sprider sig när man tittar på Hava, den för tankarna till sommarlov och fräknar på näsan. Tapeten kan skapa oförglömliga minnen i ett barnrum, eller föra tankarna tillbaka för de äldre i ett kök eller vardagsrum.

Kart - 22025

899 SEK
Kart är en fantasifull tapet som inte förhåller sig till några raka linjer. En tapet full av liv som balanseras av sin milda färgpalett där en ljusgrå botten dekoreras av ljusa gröna blad och färska äpplen i inbjudande gula toner.

Brittsommar - 22009

899 SEK
Brittsommar i den mest behagliga av färgställningar ramar in dina väggar med sitt förtrollande mönster och dekorativa detaljrikedom. Här ser du hur mjuka koraller, vitt och rödbrunt harmoniserar i ett grönt möte. Tapeten med dess mörkgröna botten smälter naturligt in i hemmets alla rum. Sovrum, vardagsrum, hall som toalett.

Mandel - 77021

499 SEK
Kulören Mandel är en ljusgrå enfärgad tapet som går lite åt det kalla hållet. Beroende på ljuset i rummet kan den upplevas mer eller mindra kall i tonen. Med tapeten Mandel får du ett neutralt och lugnt rum att sätta din egen personliga prägel på.

En poetisk tolkning av livet

I kollektionen Fägring har Lina Schnaufer jobbat med livet och livscykeln som inspiration. Fägring är en kollektion om livet i all sin prakt och förgänglighet; om med- och motgång, gro och att mogna. Människan som frö och som frukten på äppelträdet som håller sig kvar genom den sista höststormen. Kollektionen Fägring bär en poetisk tolkning av livet med blommor och växtlighet som språk och förmedlare.

I Linas mönster hittar du ofta den välbekanta floran och de organiska formerna – men med en tvist. Att förhålla sig till en inre sinnebild av en viss blomma eller växtlighet skapar en egen tolkning av denna. På så sätt befinner sig Linas mönster ofta i ett gränsland mellan fantasi och verklighet – men ändå alltid nära henne själv och med ett personligt förhållningssätt. Mönsterrapporten ser hon som en gnutta magi, där litet snabbt kan bli stort och där de minsta av nyansskiftningar kan förändra känslan i ett helt hem.

Varsågod och bläddra i kollektionsboken

Fler kollektioner från Lina Schnaufer


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom