Morgongåva

Designer:

Hanna Wendelbo

Åtta mönster

Junis - 27020

859 SEK
Små blad i en sober blå nyans samsas på en ljus botten. Vackra mönstret Junis ger ett harmoniskt intryck till rummet och passar i såväl barnrummet som köket. Tapetens näpna, diskreta mönster är ett utmärkt alternativ till den målade väggen. Junis finns i fyra utvalda färgställningar, designad av Hanna Wendelbo.

August - 27015

859 SEK
Hör fåglarnas glada kvitter en solig vårdag när strålarna värmer skönt. Tapeten August är en ljus tapet med små gulliga fåglar som samsas på trädgrenar i brunt, grön och grått. Mönstret gör sig väl i ett barnrum såväl som i hallen. Detta fina mönster är designat av Hanna Wendelbo.

Ruben - 27002

859 SEK
De varsamt handmålade blå trellisrutorna i tapeten Ruben piggar upp rummet och ger en glad och upplyftande känsla. Ett klassiskt mönster som i sin enkelhet skapar effektfulla väggar och ger rummet liv. En tapet som passar utmärkt i hemmets alla rum men som också vackert binder samman olika rum med mer mönstrade tapeter.

Vera - 27013

859 SEK
Låt tapeten Vera stoltsera med sitt fina bladverk i en klassisk blå kulör och ljus botten. Att mönstret är varmsamt målat syns på dess väl sammansatta blad i ljuvliga former och storlekar som tillsammans skapar ett stillsamt och ombonat intryck till rummet. Tapeten passar väl i såväl hallen som köket, vart passar den bäst hemma hos dig?

Julia - 27010

859 SEK
Med ljusa tapeten Julia och dess söta mönster av ängsblommor i rosa, rött och gult förflyttas du till en livfull sommaräng där solens tidiga morgonstrålar värmer dina kinder och där nattens dagg ligger som små vackra glaspärlor på de gröna skira blombladen. En vacker tapet som förvandlar rummet till en sommardröm.

Sture - 27007

859 SEK
Den randiga tapeten Sture med sina vackra ränder ger ett levande, mjukt intryck till väggarna. Här i en färgställning med vitt, glimmande guld och grönt. En klassisk tapet som passar lika bra i köket som i sovrummet. Sture finns i fyra färgställningar, alla skapade av designern Hanna Wendelbo.

Maj - 27023

859 SEK
Sommarens alla blommor samsas på en ljusgrå botten i blått, lila, rött och orange vilket gör tapeten Maj till en idyllisk dröm. Denna tapet för tankarna till varma sommardagar där humlor surrar över de blommande ängarna och brisen från havet är alldeles ljummen. Låt tapeten ta in dessa känslor i den lilla stugan eller lantliga köket för att förlänga alla fina minnen året om.

Stella - 27027

859 SEK
En gåva, varje morgon, så beskrivs kollektionen Morgongåva där den rara tapeten Stella finns i sex olika färgställningar. Låt längtan och romantik ta plats i hemmet med dessa små näpna blommor i glänsande silver och vitt på en ljusgrå botten. Vilket rum kommer Stellas väggar att klä hemma hos dig?

Morgongåva

En gåva, varje morgon. Tapetkollektionen Morgongåva är en hyllning till ljuset och växandet i ordets alla former. Mönstren och färgerna ger framtidstro och hopp genom den ljusa färgsättningen och de spirande formerna. Tapeterna i kollektionen har i flera fall lånat sina namn från de månader då växtligheten stoltserar som mest. En tapetkollektion designad av Hanna Wendelbo.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom