Toscana

Dreamy - 221303

859 SEK
Vackert mossgrön botten som har en lätt melering ger utrymme för vimsiga blommor i rosa och lila toner. Tapeten påminner om svunna tider och har en vacker vintagekänsla som nästan kan uppfattas som solblekt. Den berättar en varm historia om sommaren och passar helt perfekt i hallen eller allrummet.

Leaf - 221310

859 SEK
Geometrisk och spännande, Leaf är en grafisk tapet med bladmotiv i exotiska toner av orange. Dess svarta botten ger den extra styrka, en tapet som ger rummet personlighet helt enkelt. Perfekt som accent eller för en hel fondvägg.

Garland - 221320

859 SEK
Mörk och lugn, tapeten Garland spriden en harmonisk känsla genom sin mörkblå botten och mjuka blad i en ljus blå nyans. Sakta svajar bladen i friska vindar, tapeten är optimal i ett sovrum, eller i ett rum där du önskar finna återhämtning och lugn.

Wild flower - 221342

859 SEK
Wild flower är precis som den låter en vild och fri tapet med vackra ängsblommor. Bli inspirerad av denna fantastiskt vimsiga tapet med vit botten klädd i tunna färgsprakande blommor.

Willow - 221350

859 SEK
En vitbeige tapet med bladverk i grövre textur. Genom dess monokroma färgställning och utsökta detaljer i silver, så upplevs Willow som diskret, men aldrig kal. Den tillför värme och en ombonad känsla till hemmets alla rum.

Monochrome - 221403

699 SEK
En enfärgad tapet med matt yta och textur liknande linneväv. Här i en vackert isig vit färg. Tapeten gör sig lika bra tapetserad i hela rum som ett komplement till en mönstrad fondvägg.

En lugnande grönska och harmoniska kulörer

I Toscana finner du ett sinnligt möte mellan botanikens lugnande grönska och balanserade kulörer i en omfattande neutral färgskala. 

Naturen har en unik förmåga att lugna själen, därför håller den gröna trenden i sig, år efter år. Skäm bort din förkärlek till blommönster med vackra botaniska tapeter för en känsla av lugn. Harmonisera intrycket med enfärgade mönster i allt från svala neutraler till djupa mustiga toner. När ljuset fångar dess yta framträder den vackra taktila strukturen och bringar ett tilltalande djup och karaktär till rummet.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom