Fågelsång

Designer:

Hanna Wendelbo

Mary - 34038

899 SEK
Mary är en klassiskt och tidlös tapet vars mjuka mönster finstämt breder ut sig på väggarna. Den varma och ombonade botten i dov gul-beige nyans pryds av ljusa tulpaner och tusenskönor bland snirkliga blad och stjälkar.

Anemone - 34033

899 SEK
Tapeten Anemone i ny färgställning med vita och beige blommor i varm nyans mot en mjuk, beige botten. Med sitt romantiska mönster av stora, vackra blommor och lekfullt slingrande stjälkar påminner Anemone oss om sommarens blomstrande rabatter. Detta lugna men samtidigt karaktäristiska mönster ger en hemtrevlig känsla till rummet.

Trevor - 34037

899 SEK
Trevor med sitt geometriska trellismönster med små vita bladrankor mot en dämpad grågrön botten får oss att tänka på svunna tider. Klassiskt och tidlöst ger den gröna tapeten harmoni till hem och hus.

Lindlöv - 34017

899 SEK
Lindlöv är en tapet full av grönska från skogens täta bladverk. Denna neutrala och uppiggande färgställning med ljust slingrande kvistar bildar ett harmoniskt men livfullt mönster mot den krispigt vita botten. Ge hemmet ett nytt liv och ett behagligt ljus.

Cecilia - 34029

899 SEK
Tapeten Cecilia med sitt mönster i varmvita, puderrosa och ljusgröna nyanser poppar i kontrast mot den jordnära gröna botten. Tapeten passar lika fint vid middagsbordet som i hallen med den avslappnade och harmoniska atmosfär den skapar.

Bernadina - 34024

899 SEK
Förtrollas av ett uttrycksfullt blommönster i en smakfull kontrasterande färgställning av pudrigt rosa och mjukt dämpad grön. Tapetens Bernadinas mönster av vackert utslagna blommor, i ett skirt bladverk bland kvittrande fåglar är drömskt och rofyllt. Låt tapeten bidra med en inbjudande och hemtrevlig känsla i rum som kök och matplats där vi ofta umgås.

Potatis - 77016

499 SEK
Potatis är en brungrå nougatfärgad tapet som ger ett mjukt intryck i rummet. En passande kulör om du vill få in mer värme med det bruna och samtidigt balansera upp det med den grå tonen.

Klassiska och eleganta tapeter

Framför dig har du en samling med tapeter som har inspirerats av traditionella och klassiska mönster. Kollektionen Fågelsång är varsamt färgsatt för att passa in i stora öppna rum och mindre kamrar. Det är en lek med organiska former, blommor och blad. Mönster att klä sitt hem med för att skapa den varmaste känslan av hemtrevlighet. Det här är tapeter som kommer göra dig sällskap på dina väggar i många år framöver och skapa harmoni i ditt hem.

Bläddra i kollektionsboken


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom