5 knep som gör ditt hem mer lyxigt

Vill du få ditt hem att se mer lyxigt ut? Det behöver inte kosta skjortan, det handlar om att satsa på rätt detaljer och ibland tänka lite utanför boxen. Det är de små detaljerna som gör helheten och sätter prägeln i hemmet.  Nedan listar vi hur du enkelt kan skapa din egna inredningscocktail.

Få ditt hem att se mer lyxigt ut

1

Stuckaturer och lister

Något som är väldigt trendigt just nu är att inreda hemmet med höga lister, stuckaturer och spegelpaneler. Rummet får genast en wow-faktor och upplevs mer exklusivt.

2

Metaller

Att addera metaller till hemmet såsom en ljusstake, sittmöbel eller en lampa i mässing/tenn är en enkel metod att ta till sig för att höja känslan av ren lyx i sitt hem.

matplats sammetsoffa smaragdgrön tapet
3

Exklusiva material som sammet

Satsa på en stilfull sittplats, sammetsgardiner eller byt ut dina kuddfodral för att enkelt skapa ett mer ombonat hem.

4

Förläng taket med gardiner

Genom att använda en gardinskena och låta gardinerna falla ner snyggt från taket och ända ner till golvet gör så att det skapas en illusion, taket ser förlängt ut och rummet får en mer lyxbetonad känsla.

5

Färska blommor

Förgyll vardagen med färska blommor! Stora väldoftande buketter, gröna monsterablad eller kvistar från skogen-med snittblommor går det inte att göra fel. Ett enkelt tips som direkt piffar upp och ger mer liv till hemmet. Våga placera blomvasen där du annars inte brukar ställa den, kanske vid sidan av sängen eller varför inte i badrummet?


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes