JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Därför ska du besöka en färg- och tapetbutik

Dags för tapetsering men inte helt hundra på vad som behövs i form av verktyg eller kanske förarbete? I en färg- och tapetbutik finns all den expertis du behöver för bästa tapetseringsresultat. 

När du har köpt dina tapeter på midbectapeter.se så är det inom kort dags att hämta ut dem hos ditt valda ombud, någon av färg- och tapetbutikerna runt om i landet. Passa då på att komplettera med de verktyg och material som du behöver.

Verktyg – butiken har det du behöver

För att få till en så smidig tapetsering som möjligt är det viktigt att ha rätt och bra verktyg. Det du behöver finns att få tag på i butiken när du hämtar ut tapeterna. 

Du behöver:

 • Tapetkniv
 • Sockelkniv
 • Extra rakblad
 • Roller
 • Pensel
 • Tapetverktyg
 • Cellulosasvamp

Svårt att komma ihåg listan? Inga problem, experterna som jobbar i butik kommer att kunna lösa detta för dig på några sekunder.

verktyg-för-tapetsering-midbec-tapeter

Material – butiken guidar dig rätt

Att ha rätt lim till tapeten är A och O för ett bra slutresultat. Men oroa dig inte, butiken löser även detta så klart åt dig. Informera dem om vilken tapet som du har köpt så kommer de att förse dig med rätt lim. De hjälper dig också med hur mycket lim du behöver vid tapetseringen. Olika underlag har olika uppsugningsförmåga så informera dem om underlaget på dina väggar så att du får den mängd lim som behövs.

moodboard tapeter anemone bodri
Foto: Emma Cras @curtsfarg

Tapeter: Bodri & Anemone

Ska du komplettera tapeten med en matchande färg till t.ex. lister, dörrar eller möbler? Experterna i butiken hjälper dig att hitta en perfect match. Tillsammans kan ni diskutera er fram till vilken nyans i tapeten som du vill plocka ut och färgsätta med. Hur den kommer att upplevas i rummet och vad den kommer att tillföra till tapeten och inredningen.

Butiken blandar till färgen och du kan ta med den hem i samband med att du hämtar ut tapeterna.

Frågor? – butiken har svar

Undrar du vilket förarbete som krävs för just dina väggar eller har andra frågor kring tapetseringen? Passa på att fråga på när du hämtar ut tapeterna. Där finns expertisen när det kommer till allt inom tapetsering. Kunnig och trevliga personal som hjälper dig att skapa ditt drömhem!


malin@midbec.se

©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
  Varukorg
  Kundkorgen är tom
  Do you wish to visit the site in English?
  Yes