En tapetmorgon med Ängås

En kylig och klar oktobermorgon är det äntligen dags att få visa upp en av höstens stora tapetnyheter, Ängås designad av Hanna Wendelbo. Vi var på plats i Hannas studio i Majorna, Göteborg och så här såg det ut.

Premiärvisning av Ängås

Vanligtvis brukar vi bjuda in till en mysig tapetfrukost i samband med Hannas lanseringar men under de speciella omständigheter som råder i världen så är vi glada för att istället kunna visa upp kollektionen här samt i den instalive som finns att se på vårt konto från denna morgon.

tapetrullar från kollektionen ängås

Jag (Malin) och kollegan Nina möttes upp utanför Hannas studio strax innan kl. 9 på morgonen. Alldeles bredvid ligger ett litet bageri, där köpte vi med oss en nygräddad kardemummakrans som bokstavligen var rykande het då den kom precis ur ugnen. När vi klev in hos Hanna spred sig den ljuvliga kardemummadoften i hennes vackra studio på Mariagatan 23.

Sedan var det dags att rigga för livesändning av presentationen med Hanna.

designer hanna wendelbo med tapetkollektion ängas

Hanna berättade om alla mönster och färgställningar och här nedan kan du se några av dem.

Från vänster till höger ser du Victor, Victoria, Pirum, Esther och Victor igen.

Från vänster till höger ser du Victor, Victoria, Pirum, Esther och Victor igen.

tapetkollektion

Här hänger Esther, Wilma i grönt, Pirum och Wilma i gult. Hanna visade även upp sina vackra originalskisser och nedan ser du mönstret Esther.

tapetkollektion

Därefter visade hon och pratade om mönstret Victor/Victoria som du ser här nedan.

tapetkollektion

Hanna avslutade den lilla rundturen med att visa originalskissen till Pirum. Pirum är vackert inramad av tapeten Arthur som finns i kollektionen Havsblick som också är designad av Hanna.

tapetkollektion

Hanna visade hur skapandet med gouache ser ut som är det sätt som hon färgsätter många av sina kollektioner med, däribland just Ängås.

tapetkollektion

På en av väggarna i hennes studio hänger de mest fantastiska tapetblommor som man kan skåda. Skapade av hennes syster Hedvig. Vilket hantverk!

tapetblomma

Alla skapade med tapeter från Ängås så klart.

tapetblomma

Så vackert med en blommande vägg!


Malin signatur

©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes