Fem blommiga favoriter för dina väggar 

Med våren kommer blommor! Och vad livar upp hemmet mer än färgglada blomstrande väggar? Likaväl som vi ger trädgården kärlek i dessa våriga tider så är det viktigt att inte glömma av att skapa en harmonisk inomhusmiljö. Utsidan ger väl insidan en chans? Vi listar fem vackra blommiga favoriter som fyller ditt hem med sprudlande energi och glädje. Blommiga tapeter ger liv till ditt hem!

Få dina väggar att blomstra

blommig tapet med blad till sovrum

Henni
För den som inte förstått att grönt och rosa är en dunder kombo så kommer här ett levande bevis. Ett rogivande sovrum med mjuka nyanser är exakt vad vi behöver för en god nattsömn.

rosa grön blommig tapet victoria

Victoria
En lummig oas med blommor och blad i alla dess former! En tapet fylld med energi som sprider sann glädje i rummet. Kombinera med naturnära material och nätta möbler för en fin sammansmältning.

sunnanö

Frösö
En tapet för dig som gillar en liten mer kall känsla men ändå vill ha ett rum som omfamnas av en vacker harmoni. Frösö skapar din alldeles egna blomsteräng.

blå blommig tapet med krokus och

Matilda
Med tapeten Matilda har du sommar inomhus året om. Varma och behagliga toner som gör rummet mer ombonat och skapar en känsla av trygghet.

slingrande tapet

Juliet
Även här en liten mer kall känsla men väldigt behaglig. Här finner du ett inre lugn och platsen känns genast fridfull.

Att tapetsera kan göra en sån stor skillnad i ett hem och därav ska du inte välja vad som helst. Hitta en tapet som speglar vem du är och som hjälper till att sprida historien om dig i ditt hem.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom