Klä väggarna i nyanser av grönt

Grönt är verkligen skönt! Färgen ger ett lugnande intryck men är också uppfriskande vilket ger en bra balans. Den bidrar till positivitet samtidigt som den för tankarna till naturen. Den sägs även ha en förmåga att minska stressen. Ge väggarna en härlig touch av grönt och det bästa är att gröna väggar passar i hemmets alla rum.

En härlig touch av grönt

Att varje dag vakna och somna till en härlig grönska ger dig en bra start på dagen och en god nattssömn. Här kan du lätt slappna av och sova i lugn och ro. Rummet ska fungera som en lugn oas i den händelserika vardagen. Med gröna blad och ljusrosa blommor på väggarna får du garanterat ett ombonat sovrum.

Grönt i hallen, perfekt övergång mellan ute och inne

Ge hallen ett extra välkomnande för dig och gästerna! Hallen är ett perfekt utrymme att våga lite mer. Med vackra stora gröna blad på hallens alla väggar kan dagen börja och sluta aningen bättre. Komplettera med naturnära material och gröna växter för att förstärka och få en bättre helhet.

Grön tapet med Blad mönster
grön tapet i hallen inspiration

Vågar du dig inte riktigt på de stormönstrade tapeterna så fungerar en småmönstrad lika bra. Den kan nästan se enfärgad ut på långt håll och blir lätt för ögat att acceptera. Rummet känns luftigt och blir fort gemytligt och tryggt.

grön tapet med smått mönster i grön

©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom