JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Midsommarfin med väska gjord av tapet

Det är dags att infinna sig i Midsommarmood! Sommarens högtid står runt hörnet och det är på tiden att fira in sommaren. Har du ännu inte hunnit inhandla dig din midsommaroutfit så kommer här ett litet tips på en härlig tapetaccessoar.

Gör din egna väska av tapet

Här kommer en guide om hur du steg för steg kan skapa din egna kuvertväska av enkla medel. Här har jag använt mig av tapeten Evert från kollektionen Blomstermåla.

Du behöver tapet, sax, linjal, penna, tejp, snöre/band samt en papperspåsklämma. Välj först ut en tapet som du vill använda dig utav och klipp sedan till storleken, i detta exempel är väskans mått 51 x 30cm.

mörk blommig tapet med träpanel i hallen

Dela det mått du valt på tre och vik därefter tapeten efter det. (51/3=17cm) Även kanterna längst fram skall vikas ner då det blir själva “locket” till väskan.

Limma/tejpa längs med ytterkanterna samt de invikta delarna.

Stänga väskan

En svart lädertråd och en provpåsklämma användes i detta fall som stängningfunktion men det fungerar exakt lika bra med en vanlig knapp eller liknande.

tapet gästtoalett blå retro

Fäst lädertråden på toppen av locket detta gör du genom att antingen limma eller tejpa dit den. Gör sedan ett hål längst ner på väskan och dra igenom en provpåsklämma som blir själva fästet.

Väskan är nu klar!

grönt kök med tapet i lantlig stil

Ha en underbar Midsommar!


Fanny signatur

©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes