Populära tapeter just nu

Är du på jakt efter nya tapeter? Kanske vill du förnya hemmet inför hösten men är osäker på ditt tapetval? Du kan vara lugn, här listar vi de mest populära tapeterna just nu.

De senaste tapettrenderna:
10 populära tapeter

anemone tapet storblommig

Väggar som evigt står i blom

Med populära tapeten Anemone får du en hemtrevlig miljö. Tapeten passar i alla rum och ger en ombonad känsla.

Tapet med djungel & tropiska skogar

Tapetkollektionen Tropics tar dig djupt in de frodiga tropiska skogarna. Vill du åt den exotiska känslan så kanske nedan tapet är något för dig?

Blå, Grön tapet med Blad, Djurmönster, Djur mönster
industristil tapet betong

Industristilen

Industristilen är fortsatt populär och passar dig som vill åt den mer råa känslan. Här skapar du en rustik och industriell känsla i ditt hem.

Kalktapet i grått

Kalktapet i grå ton, ger rummet en mild betong känsla. Perfekt för dig som inte riktigt vill ha den tunga looken men ändå vill få till en industriell charm i hemmet.

Grå, Neutral tapet med Enfärgat, Betong, Kalk mönster
vardagsrumstapet med äpple

Botanik

Skapa en botanisk oas! Förutom blommigt så ser vi även en trend på olika slags trädmotiv. Detta är något som definitivt inte kommer att försvinna, snarare bli ännu mer eftertraktat.

Tegelväggar

Vill du ha ett karakteristiskt rum? Då ska du välja tegeltapet. Mer effektfullt än så blir det inte.

Svart tapet med Sten, Tegel mönster
Vit, Neutral, Beige tapet med Enfärgat, Betong, Kalk mönster

Ljusa toner

Ljusa toner har vi sett mycket av det senaste året, en trend som är fortsatt populär och kommer att hålla i sin även nästa år. Här i en kalk imiterad tapet.

Kommande trender att hålla koll på år 2022

Vilka färger dominerar 2022?

Nästa år går vi tillbaka till en lite mer balanserad och ljusare färgskala. Perfekt för dig som kanske inte vågar gå riktigt hela vägen när det kommer till att färgsätta hemmet. Naturnära toner är perfekt att använda som en bas i hemmet. Pasteller har vi sett lite detta året men kommer även hänga med till nästkommande år.
Även lila och ljusblått spås bli två populära färger, både på väggar och inredningsprylar.

Populära tapeter 2022

Vilken färg spås bli den mest dominerade nästa år då? Redan nu kan man se mycket inslag av grönt i alla dess former och det är den färg som förutsägs ligga mest i fokus år 2022.

  • Olivgrönt
  • Mossgrönt
  • Djungelgrönt

Ja det finns massor av gröna sköna nyanser att välja mellan. Blanda hejvilt eller gå på en och samma nyans, det bästa är att du kan välja helt fritt ur den gröna färgpaletten.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom