Rama in matplatsen med tapet

Köket kallas ofta för hjärtat i hemmet och är en central plats där vi gärna umgås med familj och vänner. Att rama in matplatsen eller matrummet med tapet ger en mer ombonad känsla som bidrar till trivsamma måltider. Tapetvalet i köket säger också mycket om dig och din personlighet.

Vilken känsla vill du ha i ditt kök?

Mönstrat vid matplatsen

blommig tapet med solrosor i kök för matplatsen solvej 28021
1

Stormönstrat

Skapa en luftig och effektfull inramning till matplatsen med stormönstrat på väggarna! Välj ett mönster som känns rätt i magen då stora mönster kan bli mer dominanta och glöm inte att upplevelsen förstärks när det kommer upp på vägg.

SE DESIGN

2

Småmönstrat

Småmönstrade väggar adderar värme till rummet och bidrar till ett mysigt och välkomnande intryck. Perfekt för dig som inte riktigt vågar satsa på stora mönster då småmönstrat kan se enfärgat ut från långt håll.

SE DESIGN

småmönstrad grön tapet med blad kökstapet för matplatsen
tapet med citroner i gult kökstapet för matplatsen
3

Rummets funktion

Förstärk rummets funktion genom att låta själva mönstret i tapeten säga sitt och tydligt visa vad rummet används till.  Att fokusera på just mönster som förstärker funktion är också ett smart sätt att begränsa det stora urvalet av tapeter för att underlätta vid tapetvalet av matplatsen.

SE DESIGN

4

Röd tråd

Har du svårt att välja tapet kan du utgå från rummets förutsättningar eller från en viss pryl i rummet och låta den sätta stilen så det passar ihop med övrig inredning i hemmet. Det är skönt för ögat om det finns en röd tråd i färgval. Här finns det en tydlig röd tråd och visst ger det ett större intryck?

SE DESIGN

rosa blommig tapet kökstapet för matplatsen

©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes