Do you wish to visit the site in English?
Yes

Tapetsera dina väggar med blommor

I de rådande omständigheterna som är runt om i världen just nu är det viktigare än nånsin att ha ett fungerande hem som man trivs i och som ger en trygghetskänsla. 

Väggar av sköna blommor

Slingrande blommor i mjuka färger utbringar ett lugn och rummet fylls fort med harmoni. Med luktärter på väggarna spirar våren och sommaren året om.

lantligt kök med grå tapet
Grå, Grön tapet med Blommigt mönster

Färgglada buketter längs väggarna

Färgglatt var det här! Underbara mönstret ”Maj” med dess sommarblommor ger rummet ren glädje och det finns hopp om både vår och sommar! Addera färska små snittblommor till rummet som går ihop med tapeten, detta för att skapa en mer ombonad känsla. Bädda sängen slarvigt men snyggt för att få en lantlig känsla.

Multifärgat tapet med Blommigt mönster
tapetsera dina väggar med blommor vardagsrum

Just nu behöver vi sprida glädje och det gör vi med blommor. Blommar det inte utomhus så kan det gott få blomma inomhus. Ellerhur? Här kommer lite tips på härliga tapeter som får dina väggar att blomstra.

Ett hjärta, en blomma, en tapet

Ljuvliga dova nyanser i ”Arthur” som för tankarna till vacker natur och härlig grönska. Stormönstrade blommor ger pondus och det blir fort effektfullt.

vardagsrumstapet med Kronärtskocka blomma
Grön, Rosa, Röd tapet med Blad, Blommigt, Stormönstrat mönster

Hallens väggar förtjänar oftast mer än vad dom brukar få. Det är det första rummet vi möts utav när vi kliver in i hemmet så låt hallens väggar säga sitt genom att skapa en välkomnande känsla. Med vackra tapeter i hallen kan dagen börja och sluta lite trevligare. Det går jätte bra att mixa både småmönstrat och stormönstrat.

hur matcha tapet

©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom