Tre barnrumsstilar att inspireras av

Är det kanske dags för barnrumsrenovering? Eller är du nybliven förälder och söker inspiration? Här visar vi tre olika barnrumsstilar med tillhörande tapeter i olika färger och mönster, allt från blommor till bilar. Vilken stil passar just dig och ditt hem?

Tre fina barnrumsstilar

tapet med fjärilar och bladverk till barnrum
1

Romantisk stil

Mjuka färger, ljust trägolv, böljande himmelsäng och en vägg prydd av blommor och fjärilar. Vad mer kan man begära? Komplettera med möbler i rotting och satsa på dova pastellfärger. Denna typ av stil ger barnrummet ett lugn och skapar en känsla av trygghet och harmoni.

SE DESIGN

2

Färgglatt barnrum

Mer färg åt folket! Det är på tok för lite färg i detta avlånga land. Tycker du att det blir för mycket med att tapetsera ett helt rum så varför inte satsa på en fondvägg? Extra kul om barnen själv får vara med och välja. Denna typ av dekor ger även rum för barnens kreativitet och man kan tydligt se hur prylarna tagit avstamp i tapetens färger vilket ger en tydlig helhet.

barnrumstapet med bilar i olika färger marimekko
barnrum tapet med blad och fåglar i olika färger tropics
3

Djungeltema

Med vackra tropiska väggar inspirerade av djungelns gröna blad och exotiska fåglar så har rummet snabbt förvandlats till en levande oas. Ta in naturen i hemmet, våga blanda material och låt kreativiteten flöda. Likt djungelns lianer hänger från träbalkarna i taket en gunga som bjuder in till lek. På den egen designade upphängningen i form av en gren och rep finner man färgglada papegojor som tillsammans framhäver rummets känsla.

SE DESIGN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes