Tre kvistar som håller länge

Att pryda hemmet med färska blommor och kvistar lyfter hela inredningen! Dock är det inte alltid så billigt att investera i en blombukett eller en bunt snittblommor som kanske inte heller står så länge. Vad passar då bättre än att köpa hem fina grenar som klarar sig både utan tillsyn och vatten?

Hållbara kvistar till hemmet

Nedan listar vi tre stycken hållbara och dekorativa kvistar som du kan njuta av så länge du har lust. Det går jättebra att mixa ihop de hållbara grenarna tillsammans för en mer effektfull bukett.

Eukalyptus

eukalyptus inredning

Foto: Decoist.com

Bomullskvistar

Dessa magiskt vackra kvistar som nästan ser ut som vita små fluffiga snöbollar eller söta små moln kan hålla sig fina i åratal och ska inte stå i vatten. Ju fler kvistar desto mer förtrollande och det är lika fint att ha dem framme på sommaren som på vintern.

Blommor-bomullskvistar-inredning

Vide

Vide tillhör familjen Salix och kan hålla sig fina ca ett år, kanske tom ännu längre om du låter bli att ställa dem i vatten. Om du väljer att ställa ner kvistarna i en vas med vatten slår skotten ut och då dröjer det inte länge innan de vissnar. Så vill du njuta av dem en längre tid så skippar du vattnet.

inredning kvistar att styla med

Foto: Studioelwa.se


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom