Bahia

Paradiso Spicy - HIA104

1099 SEK
Paradiso Spicy har precis som namnet anger ett mönster i en klar orange färg tillsammans med en tidlös grå kulör. Tapetens ljusa botten gör att mönsterdetaljerna med sina väl utformade träd och fina vattendrag fullt med fiskar verkligen får poppa. Mönstret finns i åtta vackra färgställningar.

Liliosa Amber - HIA304

859 SEK
En tapet med levande geometriskt mönster i form av ett symetriskt rutmönster. Tapetens senapsgula kulör gör att Liliosa Amber får ett ombonat utseende som gör sig fint i vardagsrummet eller det rogivande sovrummet.

Gaio Meadow - KWA803

699 SEK
En ljusgrön tapet med som ger en levande känsla till väggarna och för minnena till naturen gröna toner. Gaio Meadow passar i hemmets samtliga rum och skapar karaktär till dina väggar.

Husto Ash - KOS702

859 SEK
Småmönstrad silvergrå tapet med diskret mönster som ger en levande känsla till väggarna. Med sin neutrala kulör är Husto Ash ett bra alternativ till de enfärgade målade väggarna. Passar i hemmets samtliga rum och skapar karaktär till dina väggar.

Ayana Cinder - KOS602

859 SEK
Grå tapet med ett enkelt mönster. Med sin neutrala kulör är Ayana Cinder ett bra alternativ till de enfärgade målade väggarna. Passar i hemmets samtliga rum och skapar liv till dina väggar.

Guava Eggplant - HIA503

1099 SEK
En behgalig plommonlila kulör lyfter denna småmönstrad tapet med lekfulla små prickar. Tapetens simpla mönster gör att den trots sin mörka kulör ger ett väldigt lättsamt intryck. Beställ hem ett prov av Guava Eggplant eller någon av de två andra färgställningar för att se var den passar bäst hemma hos dig.

Kaffir Terra - HIA404

1099 SEK
Fiskbensmönstrad tapet i en mörk och djup röd kulör. Kaffir Terra gör sig fin i det stora sovrummet med extravagans eller salongen avsedd för umgänge och stora middagar. Är mönstret en favorit? Den finns i fyra färgställningar så att du kan välja och vraka.

Callaia Fiesta - HIA206

1099 SEK
Vackert bågformat mönster i orange och grönt som för tankarna till palatset Bahia i Marocko och dess vackra väggmålningar. Detta är också vad kollektionen har hämtat sin inspiration från. Det enkla men väl utformade mönster som Callaia Fiesta har gör sig fint i hemmets alla rum.

Bahia Pine - HIA007

1099 SEK
En mörkgrön tapet som får en att drömma sig bort till naturens flora en varm sommardag. Bahia Pine bladmönster i orange och vitt skvallrar om exotiska växter som sprider ljuvliga dofter på blomstrande innergårdar.

Gaio Sand - ALL902

699 SEK
Sandfärgad tapet med lätt struktur som ger karaktär till väggarna. Med sin behagliga kulör är Gaio Sand ett bra alternativ till de enfärgade målade väggarna. Passar i hemmets samtliga rum och skapar liv till dina väggar.

Gini White - MAG001

759 SEK
Gräddvit tapet som ger en levande känsla till väggarna. Med sin neutrala kulör är Gini White ett bra alternativ till de enfärgade målade väggarna. Passar i hemmets samtliga rum och skapar karaktär till dina väggar.

Kao Curry - MAG107

859 SEK
Enfärgad senapsgul tapet som ger en varm känsla till väggarna. Med sin ombonade kulör är Kao Curry ett bra alternativ till de enfärgade målade väggarna. Passar i hemmets samtliga rum och skapar karaktär till dina väggar.

Calco Egret - ONY506

859 SEK
Enfärgad ljus tapet som är ett fint alternativ till de målade väggarna . Calco Egret passar med sin stilrena kulör väl i hemmets samtliga rum och håller i längden. Beställ gärna hem ett tapetprov för att hitta just din favorit.

Tatu Egret - OMB004

999 SEK
En ljust beige tapet som med sin enfärgade utformning är ett klassiskt alternativ. Tatu Egret är ett bra alternativ till de enfärgade målade väggarna.

Bahia

I hjärtat av staden Marrakech finns det storslagna palatset Bahia med otaliga trädgårdar och blomstrande innergårdar. Dessa frodiga trädgårdar med exotiska växter och frukter har inspirerat till flera av tapetkollektionens mönster. Palatsets vackra väggmålningar och ytor täckta med traditionellt marockanskt kakel är också en stor inspirationskälla till kollektionen. Med matta och skimrande kombinationer på tapeternas ytor skapas volym och effektfulla uttryck på väggen.

 


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes