Concrete

Fjorton mönster

416954

559 SEK
En betongmönstrad tapet i en härlig varm beige nyans. Ytan har lite lätt struktur, en tapet som lätt funkar i alla rum i hemmet.

939538

559 SEK
Med sin melerade yta är den här betongmönstrade tapeten enkel att matcha och kombinera med övrig inredning i hemmet. Med sin kulör i beige skapar den en varm, men samtidigt en rustik känsla. Fantastisk tapet som passar bra i vilket rum som helst i ditt hem. Detta mönster finns i flera olika färgställningar.

939521

559 SEK
Med sin melerade yta är den här grå betongmönstrade tapeten enkel att matcha och kombinera med övrig inredning i hemmet. Med sin kulör skapar den en rustik känsla i hemmet. Denna tapet passar bra i vilket rum som helst i ditt hem. Detta mönster finns i flera färgställningar.

939514

559 SEK
Den här ljusgrå betongmönstrade tapeten med sin melerade yta kan klä vilket rum som helst. Den är enkel att matcha och kombinera med din övriga inredning i hemmet. Med sin ljusa, ljuvliga kulör skapar den en rustik känsla i hemmet. Tapeten finns i många fler färgställningar.

939507

559 SEK
Den här ljusgrå betongmönstrade tapeten med sin melerade yta är enkel att matcha och kombinera med övrig inredning i hemmet. Med sin ljusa, ljuvliga kulör skapar den en rustik känsla i hemmet. Detta mönster finns i flera färgställningar. Denna tapet passar bra i vilket rum som helst i ditt hem.

939330

559 SEK
En tapet som föreställer en sliten tegelvägg i grått och rödbrunt. Ger rummet en industriell känsla. Detta mönster finns i 2 olika nyanser; art. 939330 är den mörka varianten. Tapeten ger en rå och häftig karaktär både i köket såväl som i sovrummet. Och vill du ha den ljusa istället, så väljer du artikel 939316.

537154

559 SEK
Denna melerade tapeten i grått för tankarna till ditt inre lugn. En lugn och harmonisk bas som kan pryda vilket rum som helst. Tapeten har en levande yta med lite struktur som skapar karaktär. Kombinera tapeten med andra härliga färger och forma ett unikt hem. Mönstret finns i fler fina färger.

536690

559 SEK
Denna tapet har ett spännande mönster av stora, vackra blad föreställande från bananplantan i olika gröna nyanser på en mörkblå botten. Med denna tapet får du in djungelkänslan i rummet. Vill man ha mönstret med ljus botten istället kan välja art. 536676 eller 536683.

536355

559 SEK
En smalrandigt reliefmönstrad tapet i härligt skogsgrönt. Den vackra gröna nyansen skapar lätt ett harmoniskt rum och inger ett lugn.

514483

559 SEK
Går du i renoveringstankar? Trätapet i naturlig nyans och med smart skuggning och textur för ett verklighetstroget intryck. Få känslan av en autentisk träpanel med trätapeter för att skapa din perfekta look. Du kan tapetsera stående eller liggande, helt efter din preferens. Fin i till exempel sovrum, arbetsrum och tonårsrum.

427332

559 SEK
Tapeten föreställer en rustik träpanel av lantliga brädor med vacker ådring. Du kan välja om du vill sätta panelen stående eller liggande, och tapeten finns i tre kulörer: Här i grå. Fin i till exempel sovrum, arbetsrum och tonårsrum.

426243

559 SEK
En populär betongmönstrad tapet med lätt struktur på ytan. Den fina beige nyansen sprider en varm och ombonad känsla i rummet. Detta mönster finns i flera olika färgnyanser, så det är lätt att hitta sin favoritfärg.

426106

559 SEK
En vit, enfärgad tapet med smalrandig reliefstruktur. Helvit med en visuell twist — den perfekta fonden för dig som vill ha en ljus, diskret vägg som ändå har karaktär.

426038

559 SEK
Stora mörkgråa stenblock som skapar en tapet med modern och industriell atmosfär i rummet. En rå och tuff tapet. Mönstret finns i 4 färgställningar och denna är den mörkaste av dem. Passar bra i till exempel ett sovrum med industriell look.

Concrete

Nu kommer fortsättningen på råa ytor med en avskalad industrikänsla. Naturtrogna mönster så som betong, tegel, sten och trä kombineras enkelt med kollektionens enfärgade tapeter vars olika ytstrukturer skapar livfulla väggar! Även lite växtlighet har smugit sig in i tapetkollektionen CONCRETE denna gången.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom