Concrete

416985

599 SEK
Denna melerade tapeten i grått med skiftningar i silver skapar en industriell känsla med moderna inslag. Tapeten har en matt, vinylyta som påminner om en putsad betongvägg. Om man är ute efter att skapa ett rum med en mer rå, modern och industriell känsla är detta en bra tapet för detta.

426038

599 SEK
Stora mörkgråa stenblock som skapar en tapet med modern och industriell atmosfär i rummet. En rå och tuff tapet. Mönstret finns i 4 färgställningar och denna är den mörkaste av dem. Passar bra i till exempel ett sovrum med industriell look.

427318

599 SEK
Tapeten har ett mönster som ska föreställa en vackert ådrad träpanel med lantliga, rustika brädor i gråvitt. En tapet som passar fint i sovrum, vardagsrum, arbetsrum eller andra utrymmen där du vill skapa en trivsam, rustik atmosfär. Du kan välja om du vill sätta detta mönster stående eller liggande och mönstret finns i tre olika kulörer.

514483

599 SEK
Går du i renoveringstankar? Trätapet i naturlig nyans och med smart skuggning och textur för ett verklighetstroget intryck. Få känslan av en autentisk träpanel med trätapeter för att skapa din perfekta look. Du kan tapetsera stående eller liggande, helt efter din preferens. Fin i till exempel sovrum, arbetsrum och tonårsrum.

939330

599 SEK
En tapet som föreställer en sliten tegelvägg i grått och rödbrunt. Ger rummet en industriell känsla. Detta mönster finns i 2 olika nyanser; art. 939330 är den mörka varianten. Tapeten ger en rå och häftig karaktär både i köket såväl som i sovrummet. Och vill du ha den ljusa istället, så väljer du artikel 939316.

939538

599 SEK
Med sin melerade yta är den här betongmönstrade tapeten enkel att matcha och kombinera med övrig inredning i hemmet. Med sin kulör i beige skapar den en varm, men samtidigt en rustik känsla. Fantastisk tapet som passar bra i vilket rum som helst i ditt hem. Detta mönster finns i flera olika färgställningar.

537154

599 SEK
Denna melerade tapeten i grått för tankarna till ditt inre lugn. En lugn och harmonisk bas som kan pryda vilket rum som helst. Tapeten har en levande yta med lite struktur som skapar karaktär. Kombinera tapeten med andra härliga färger och forma ett unikt hem. Mönstret finns i fler fina färger.

536690

599 SEK
Denna tapet har ett spännande mönster av stora, vackra blad föreställande från bananplantan i olika gröna nyanser på en mörkblå botten. Med denna tapet får du in djungelkänslan i rummet. Vill man ha mönstret med ljus botten istället kan välja art. 536683.

536683

599 SEK
Här har du din djungeltapet! Ett spännande mönster av stora, vackra djungelblad i olika gröna nyanser på ljus botten. Finns även med mörk botten och då heter den 536690.

536355

599 SEK
En smalrandigt reliefmönstrad tapet i härligt skogsgrönt. Den vackra gröna nyansen skapar lätt ett harmoniskt rum och inger ett lugn.

426106

599 SEK
En vit, enfärgad tapet med smalrandig reliefstruktur. Helvit med en visuell twist — den perfekta fonden för dig som vill ha en ljus, diskret vägg som ändå har karaktär.

Concrete

Nu kommer fortsättningen på råa ytor med en avskalad industrikänsla. Naturtrogna mönster så som betong, tegel, sten och trä kombineras enkelt med kollektionens enfärgade tapeter vars olika ytstrukturer skapar livfulla väggar! Även lite växtlighet har smugit sig in i tapetkollektionen CONCRETE denna gången.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom