Concrete

416961

659 SEK
Denna beige melerade tapeten med skiftningar i silver skapar en industriell känsla med moderna inslag. Tapeten har en matt, vinylyta som påminner om en putsad betongvägg. Den här tapeten passar i alla rum som vill åt en mer rå och avskalad känsla.

426038

659 SEK
Stora mörkgråa stenblock som skapar en tapet med modern och industriell atmosfär i rummet. En rå och tuff tapet. Mönstret finns i 4 färgställningar och denna är den mörkaste av dem. Passar bra i till exempel ett sovrum med industriell look.

427318

659 SEK
Tapeten har ett mönster som ska föreställa en vackert ådrad träpanel med lantliga, rustika brädor i gråvitt. En tapet som passar fint i sovrum, vardagsrum, arbetsrum eller andra utrymmen där du vill skapa en trivsam, rustik atmosfär. Du kan välja om du vill sätta detta mönster stående eller liggande och mönstret finns i tre olika kulörer.

514483

659 SEK
Går du i renoveringstankar? Trätapet i naturlig nyans och med smart skuggning och textur för ett verklighetstroget intryck. Få känslan av en autentisk träpanel med trätapeter för att skapa din perfekta look. Du kan tapetsera stående eller liggande, helt efter din preferens. Fin i till exempel sovrum, arbetsrum och tonårsrum.

939330

659 SEK
En tapet som föreställer en sliten tegelvägg i grått och rödbrunt. Ger rummet en industriell känsla. Detta mönster finns i 2 olika nyanser; art. 939330 är den mörka varianten. Tapeten ger en rå och häftig karaktär både i köket såväl som i sovrummet. Och vill du ha den ljusa istället, så väljer du artikel 939316.

939538

659 SEK
Med sin melerade yta är den här betongmönstrade tapeten enkel att matcha och kombinera med övrig inredning i hemmet. Med sin kulör i beige skapar den en varm, men samtidigt en rustik känsla. Fantastisk tapet som passar bra i vilket rum som helst i ditt hem. Detta mönster finns i flera olika färgställningar.

537154

659 SEK
Denna melerade tapeten i grått för tankarna till ditt inre lugn. En lugn och harmonisk bas som kan pryda vilket rum som helst. Tapeten har en levande yta med lite struktur som skapar karaktär. Kombinera tapeten med andra härliga färger och forma ett unikt hem. Mönstret finns i fler fina färger.

475036

659 SEK
En skifferstensmönstrad tapet som ger rummet en rustik, ombonad karaktär. Tapeten har en mörk svartgrå nyans i färgskalan och imiterar stenens naturliga utseende. Denna tapet gör sig bra på rummets allt väggar, men den är också fin att sätta på endast en vägg med till exempel en vägghängd kamin på. Vilken myskänsla!

536690

659 SEK
Denna tapet har ett spännande mönster av stora, vackra blad föreställande från bananplantan i olika gröna nyanser på en mörkblå botten. Med denna tapet får du in djungelkänslan i rummet. Vill man ha mönstret med ljus botten istället kan välja art. 536683.

536430

659 SEK
En modern tapet med ett fantastiskt frodigt mönster av stora växtliga blad i rosa och lila på en ljus botten. Denna stormönstrade gör ett spännande och modernt intryck i vardagsrummet.

536355

659 SEK
En smalrandigt reliefmönstrad tapet i härligt skogsgrönt. Den vackra gröna nyansen skapar lätt ett harmoniskt rum och inger ett lugn.

426106

659 SEK
En vit, enfärgad tapet med smalrandig reliefstruktur. Helvit med en visuell twist — den perfekta fonden för dig som vill ha en ljus, diskret vägg som ändå har karaktär.

Concrete

Nu kommer fortsättningen på råa ytor med en avskalad industrikänsla. Naturtrogna mönster så som betong, tegel, sten och trä kombineras enkelt med kollektionens enfärgade tapeter vars olika ytstrukturer skapar livfulla väggar! Även lite växtlighet har smugit sig in i tapetkollektionen CONCRETE denna gången.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes