Doodleedo

Mix & Match - 220815

659 SEK
Kall ljusrosa tapet med lätt struktur. Enfärgade tapeten Mix & Match är framtagen för att matcha färgerna i kollektionen Doodleedo. Givetvis går det bra att tapetsera som vilken annan tapet också. En enfärgad tapet ger dig utrymme att vara kreativ med din interiör alternativt satsa på en härlig fondvägg. Mix and Match finns i 17 olika färgställningar.

Dive into the ocean - 220732

659 SEK
Låt barnen få plumsa in i ett stilla hav och simma tillsammans med vänliga valar tryggt inne i deras rum. Deras sinnen kommer att fängslas av det välkomnande leenden från valarna. Tittar de noga kan de få syn på söta små fåglar som tar en vilopaus på några av dessa majestätiska varelserna. Färgerna på denna tapet är varierande nyanser av en sval blågrå. Matcha med enfärgad tapet "Mix & Match": 220809, 220810

Hanging in there - 220711

659 SEK
Det lekfulla mönster med sengångare hänger härs och tvärs i en djungel av gröna bambuträd mot en ljusblå bakgrund. Gullig tapet för ett barnrum, där de små världsresenärerna kan planera nästa expedition i grannens trädgård. Matcha med enfärgad tapet: grön 220802, beige 220801, blå 220810.

Catch me if you can - 220700

659 SEK
En vit barntapet som skildrar den biologiska mångfalden i våra svenska skogar. Du hittar bland annat räv, rådjur och hare som fridfullt studsar mellan kvistar, bär och blommor handmålat i akvarell. Skapa ett barnrum som speglar och reflekterar ditt barns livliga fantasi. Mönstret hittar du i 5 olika utföranden.

O deer - 220790

659 SEK
I mönstret O deer ser vi handskissade skogsvarelser skuttar omkring bland buskar och bär. En ljusbeige tapet med djur som räv, rådjur och hare ger liv och rörelse till rummets väggar. Låt ditt barn få dagdrömma och fantisera om alla nya äventyr i skogen tillsammans med dessa magiska varelser. Mönstret finns i 5 färgställningar.

Hide and seek - 220720

659 SEK
Tapetsera barnrummet med en gullig vit djurtapet full av rörelse och liv. Djuren rör sig nästan med varandra och du måste titta noga för att hitta vissa av dem. Pappegojor, leoparder och svingande apor i neutrala färger som beige, grått och vitt skapar roliga äventyr och historier för de små. Tapeten hittar du i 4 färgställningar.

Dinozoo - 220780

659 SEK
Ta barnen tillbaka i tiden med en vit dinosaurie tapet. Gröna siluetter av Tyrannosaurus, Stegosaurus, Triceratops, Brontosaurus och flygande reptiler flyttar in i barnrummet och ger en glimt av en svunnen tid. Varje dinosaurie har ett eget mönster, du kan se zebraränder, prickar bokstäver eller stjänor som kommer ge mönstret ytterligare en dimenstion. Mönstret Dinozoo finns i 4 neutrala färgställningar.

Strawberry fields - 220772

659 SEK
Ett fantasilandskap bestående av regnbågar, blommor och saftiga jordgubbar sätter en glädjefylld ton i rummet där barnen kan frodas. Denna vita tapet med svarta prickar agerar bas till ett pastelligt lekfullt mönster i grönt, blått, rosa och orange.

Join the circus - 220762

659 SEK
Skapa ett neutralt och svalt barnrum med mönstret Join the circus. En vit tapet med geometriskt harlequin mönster i en gråblå kulör är ett roligt och flexibelt mönster du enkelt tar från ett barnrum till ett ungdomsrum. Ett mönster som låter dig vara kreativ och flexibel med din interiör. Kombinera med en lekfull fondvägg: 220742.

It takes two - 220753

659 SEK
Mörk senapsgul tapet med vilda djur och palmer i grått. Matcha med enfärgad tapet: 220822, 220812. Skapa en varm och tropisk känsla i rummet med tapeten It takes two.

Join the circus - 220742

659 SEK
Låt de små bli en del av cirkusfamiljen! Vit tapet full av akrobatiska cirkusdjur med en geometriskt gråblå botten. Kliv in i tältet och upplev jonglerande djur, trollande kaniner och flygande elefanter. Mönstret finns i 3 fina färgställningar.

Doodleedo

Tapetkollektionen Doodleedo är en kollektion som sprider glädje till barnrummet. Djuriska mönster som rävar, elefanter och dinosaurier kombinerat med fantastiska färgkombinationer ger kollektionen en energirik och lekfull look.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes