Do you wish to visit the site in English?
Yes

Doodleedo

Dive into the ocean - 220732

659 SEK
Låt barnen få plumsa in i ett stilla hav och simma tillsammans med vänliga valar tryggt inne i deras rum. Deras sinnen kommer att fängslas av det välkomnande leenden från valarna. Tittar de noga kan de få syn på söta små fåglar som tar en vilopaus på några av dessa majestätiska varelserna. Färgerna på denna tapet är varierande nyanser av en sval blågrå. Matcha med enfärgad tapet "Mix & Match": 220809, 220810

Hanging in there - 220711

659 SEK
Det lekfulla mönster med sengångare hänger härs och tvärs i en djungel av gröna bambuträd mot en ljusblå bakgrund. Gullig tapet för ett barnrum, där de små världsresenärerna kan planera nästa expedition i grannens trädgård. Matcha med enfärgad tapet: grön 220802, beige 220801, blå 220810.

O deer - 220791

659 SEK
Naturens mångfald ger liv och rörelse till dina väggar med denna barntapet och skapar ett inbjudande, inspirerande utrymme för de små. Nyansen skulle vi besrkiva som en ljusrosa med lila inslag. Kalla stilrena toner som går i linje med den skandinaviska stilen smyckas av ett vitt mönster med diskreta linjer i guld.

It takes two - 220752

659 SEK
Olika nyanser av grått formar denna ljuvliga tapet med djur från savannen. Sprid en tropisk paradis-känsla med en neutral färgpalett. I detta landskap ser du elefanter sträcka sig efter fruken från ett träd, leoparder stirra intensivt mot varandra och zebror som tittar bakom sig. En fröjd för ögat!

Catch me if you can - 220700

659 SEK
En vit barntapet som skildrar den biologiska mångfalden i våra svenska skogar. Du hittar bland annat räv, rådjur och hare som fridfullt studsar mellan kvistar, bär och blommor handmålat i akvarell. Skapa ett barnrum som speglar och reflekterar ditt barns livliga fantasi. Mönstret hittar du i 5 olika utföranden.

Join the circus - 220761

659 SEK
Vit tapet med ett harlequin mönster i grått målat med en mjuk akvarell. Sätt en lugn bas till ett utrymme. Med denna neutrala tapet går det smidigt att inreda från ett sött barnrum till ett coolt ungdomsrum.

Hide and seek - 220720

659 SEK
Tapetsera barnrummet med en gullig vit djurtapet full av rörelse och liv. Djuren rör sig nästan med varandra och du måste titta noga för att hitta vissa av dem. Pappegojor, leoparder och svingande apor i neutrala färger som beige, grått och vitt skapar roliga äventyr och historier för de små. Tapeten hittar du i 4 färgställningar.

Dinozoo - 220783

659 SEK
Över 250 miljoner år har gått sedan dessa mäktiga varelser gick på vår planet. En spännande tidsepok kan bli en del av barnens rum. Låt barnen lära sig, berätta och dagdrömma genom tapeten på deras väggar. Klassisk vit tapet med dinosaurier i svarta mönster. Det är en mönster i mönster-effekt där dinosaurierna i sig består av prickar, stjärnor zebraränder, leopardmönster och bokstäver.

Strawberry fields - 220772

659 SEK
Ett fantasilandskap bestående av regnbågar, blommor och saftiga jordgubbar sätter en glädjefylld ton i rummet där barnen kan frodas. Denna vita tapet med svarta prickar agerar bas till ett pastelligt lekfullt mönster i grönt, blått, rosa och orange.

Mix & Match - 220815

659 SEK
Kall ljusrosa tapet med lätt struktur. Enfärgade tapeten Mix & Match är framtagen för att matcha färgerna i kollektionen Doodleedo. Givetvis går det bra att tapetsera som vilken annan tapet också. En enfärgad tapet ger dig utrymme att vara kreativ med din interiör alternativt satsa på en härlig fondvägg. Mix and Match finns i 17 olika färgställningar.

Join the circus - 220742

659 SEK
Låt de små bli en del av cirkusfamiljen! Vit tapet full av akrobatiska cirkusdjur med en geometriskt gråblå botten. Kliv in i tältet och upplev jonglerande djur, trollande kaniner och flygande elefanter. Mönstret finns i 3 fina färgställningar.

Doodleedo

Tapetkollektionen Doodleedo är en kollektion som sprider glädje till barnrummet. Djuriska mönster som rävar, elefanter och dinosaurier kombinerat med fantastiska färgkombinationer ger kollektionen en energirik och lekfull look.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom