Good Vibes

Graffity - GV24240

699 SEK
Cool graffiti tapet i grått, svart, blått och vitt - den ultimata urbana graffitiväggen för ett tonårsrum. Graffiti inspirerad av ikonisk gatukonst i New York. Är du på jakt efter en tapet som din ungdom eller tonåring faktiskt kommer att tycka är cool? Då rekommenderar vi tapeten Graffity. Finns i 2 färgställningar.

Galaxy - GV24261

699 SEK
Molnen, stjärnorna och kometerna kommer att ge intrycket av att du stirrar in i den vackraste natthimlen, varje kväll. Vad mer kan man önska sig? Vårt universum rymmer underverk som vi aldrig kommer kunna föreställa oss. Det är svårt att titta upp och inte dagdrömma om vad som finns bakom det ögat kan se. Rymdtapet i mörkblått, finns i två olika färgställningar.

Hexagon - GV24291

699 SEK
Grafiska inslag i olika nyanser av rosa, lila och vitt med fin mönsterstruktur ger en varm och inbjudande känsla i rummet. De reflekterande metallicrosa kanterna ger ett levande och spännande inslag till väggen. När solen ligger på kommer rummets sanna charm sippra igenom.

Night Life - GV24235

699 SEK
Nu behöver du inte flyga runt halv jorden för att se skyskraporna i New York, ta med dessa hisnande silhuetterna in i ditt hem. Grå tapet med skyskrapor och cool glow in the dark effekt. Addera en ytterligare dimension till rummet, det kommer kännas som om du står i själva staden varje gång du kliver in i rummet.

Summer Party - GV24231

699 SEK
Går du i Berlins tunnelbanor kommer du se färgglada affisher täcka de annars tråkiga betongväggarna. Mönstret Summer Party är en klockren tonårstapet eller barntapet för dans- och musikälskaren.

Plain Chalkbord - GV24215

699 SEK
Interaktiv och rolig tapet som är 100% tvättbar. Använd i kök, hall eller barnrummet. Uppmana ditt barn till lek och kreativitet. Måla grafitti på väggen eller öva på läxan - möjligheterna med en snygg svart griffelvägg är oändliga. Få looken av en stilren tegeltapet med ett "chalkboard" ytskikt. Passar perfekt för både flick- & pojkrum.

Paradise Neon - GV24211

699 SEK
Love, Paradise och dreams... känn inspirationen och positiviteten från denna tropiska djungeltapet fylld av härliga orangea neonskyltar. Få en avslappnad och välkomnande känsla med tapeten Paradise Neon.

Stone - GV24255

699 SEK
Hårt möter mjukt i denna rosa tegeltapet. Den detaljerade strukturen på tapeten skapar ett realistiskt utseende. Tapetsera i hela rum eller satsa på en fondvägg. Finns i tre färgställningar.

Brick Chalkbord - GV24216

699 SEK
Skriv gulliga meddelanden, spela spel eller gör läxan - möjligheterna är oändliga. Cool griffeltavlevägg i form av 100% tvättbar tapet. Mörkgrå tapet med snyggt tegelmönster som du dessutom kan (k)rita på. Passar i kök, hall och barn- och ungdomsrum.

Cloud - GV24252

699 SEK
Ett inbjudande landskap av fluffiga diffusa moln. En tapet med ljus botten och subtila moln i rosa och grått. Svep hela himlen om dig och känn lugnet sköljas över rummet. En molntapet blir inte drömmigare än så här. Taket är en annan placering för denna rosa tapet. Finns i tre härliga färgställningar.

Neon City - GV24226

699 SEK
När ljuset släcks, lyser staden upp. Sätt den rätta stämningen i rummet med en tapet som lyser i mörkret. Pulserande skyskrapor, högtalare, grafitti med glow in the dark effekt skapar ett rum med härlig vibe för barn och ungdommar.

Wildlife - GV24282

699 SEK
Tapet med djur och djungeltema med en dämpad grå färgskala skapar ett sofistikerat med levande uttryck till dina väggar. Finns i tre härliga färgställningar.

Tropicana - GV24276

699 SEK
Tapet med ljus botten och blommor och blad i olika kulörer. Bjud in spännande färger till ditt hem med tapeten Tropicana. Finns i tre härliga färgställningar.

Sealife - GV24270

699 SEK
Hittar du Nemo? Simma bland ett frodande och färgglatt ekosystem fullt av fiskar, maneter, sjöhästar och koraller. Denna fototapet med fiskar passar i ungdoms- och barnrum eller för dig som älskar allt som har med livet under vattenytan att göra.

Planets - GV24266

699 SEK
Låt tankarna sväva iväg till galaxens ände och tillbaka. Med tapeten Planets försvinner tid och rum och du kan vara precis den du är. En blå och lila rymdtapet med planeter och kometer som täcks av hemliga meddelande i reflekterande silver. Kombinera med blåa rymdtapeten Galaxy GV24261.

California - GV24228

699 SEK
Skapa ett mysigt rum med foton på härligt varma Kalifornien. Dröm dig bort bland palmer, hav, nercabbat och den avslappnade surfkulturen.

Disco - GV24221

699 SEK
Blå tapet med ljusa prickar och triangelmönster i psykedeliska optiska illusioner. Skapa ett unikt perspektiv av tid och rum. Finns i 2 färgställningar.

Plain Glitter - GV24206

699 SEK
Älskar du färg och vill skapa en riktig wow-faktor? Då har vi hittat din match. Enfärgad knallrosa tapet med subtil glittrig yta.

Plain - GV24201

699 SEK
Matt enfärgad gul tapet, som tusen citroner samlats på din vägg. Man kan inte låta bli att bli glad när man ser denna sprudlande kulör som påminner om sommar, strandparasoll och solrosor.

Good Vibes

I tapetkollektionen Good Vibes hittar du färgstarka, lekfulla och inspirerande mönster som ger rummet en intensiv och häftig look. Höj mysfaktorn med en självlysande tapet eller förstärk kreativiteten med en tapet med griffeltavel-yta. Följ med på en resa genom kosmos med vackra rymdmönster eller pryd väggarna med coola graffittimönster som tar dig in i gatukonstens värld.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom