Good Vibes

  • Hem
  • Good Vibes

Cloud - GV24251

599 SEK
Dröm dig bort bland en evigt stilla gråblå himmel. Passar lika bra i ett barnrum som i resterande rum i hemmet. Det finns ingen bättre tapet att sätta i sovrummets tak än denna stilfulla molntapet. En avskald blå tapet med moln skapar en rofylld oas för dig att stressa ner i. Förverkliga dina tapetdrömmar med mönstret Cloud.

Hexagon - GV24291

599 SEK
Grafiska inslag i olika nyanser av rosa, lila och vitt med fin mönsterstruktur ger en varm och inbjudande känsla i rummet. De reflekterande metallicrosa kanterna ger ett levande och spännande inslag till väggen. När solen ligger på kommer rummets sanna charm sippra igenom.

Stone - GV24255

599 SEK
Hårt möter mjukt i denna rosa tegeltapet. Den detaljerade strukturen på tapeten skapar ett realistiskt utseende. Tapetsera i hela rum eller satsa på en fondvägg. Finns i tre färgställningar.

Wildlife - GV24280

599 SEK
En rosa, lila och orange tapet med iögonfallande djurmotiv där zebror, tigrar, giraffer och elefanter som gömmer bakom buskar och blad. Oavsett om du inreder ett maximalistiskt sovrum fullt av karaktärsfyllda dekorationer och rika färger, eller ett mer minimalistiskt badrum eller barnkammare med neutrala toner, skapar tapetens djärva karaktär den klockrena fondväggen.

Paradise Neon - GV24210

599 SEK
Cool djungeltapet med rosa neontext sätter en tropisk vibe i rummet. Fyll dina väggar med grönska från varmare breddgrader och känn den glada härliga pulsen från denna paradis tapet. Mönstret hittar du i 2 färgställningar.

Brick Chalkbord - GV24216

599 SEK
Skriv gulliga meddelanden, spela spel eller gör läxan - möjligheterna är oändliga. Cool griffeltavlevägg i form av 100% tvättbar tapet. Mörkgrå tapet med snyggt tegelmönster som du dessutom kan (k)rita på. Passar i kök, hall och barn- och ungdomsrum.

Tropicana - GV24277

599 SEK
Flertalet nyanser av grått samspelar i detta blommor och blad mönster Tropicana. Vitt, svart och grått kombineras med silvriga accenter som ger ett levande uttryck till en annars färgneutral tapet.

Sealife - GV24270

599 SEK
Hittar du Nemo? Simma bland ett frodande och färgglatt ekosystem fullt av fiskar, maneter, sjöhästar och koraller. Denna fototapet med fiskar passar i ungdoms- och barnrum eller för dig som älskar allt som har med livet under vattenytan att göra.

Planets - GV24266

599 SEK
Låt tankarna sväva iväg till galaxens ände och tillbaka. Med tapeten Planets försvinner tid och rum och du kan vara precis den du är. En blå och lila rymdtapet med planeter och kometer som täcks av hemliga meddelande i reflekterande silver. Kombinera med blåa rymdtapeten Galaxy GV24261.

Galaxy - GV24261

599 SEK
Molnen, stjärnorna och kometerna kommer att ge intrycket av att du stirrar in i den vackraste natthimlen, varje kväll. Vad mer kan man önska sig? Vårt universum rymmer underverk som vi aldrig kommer kunna föreställa oss. Det är svårt att titta upp och inte dagdrömma om vad som finns bakom det ögat kan se. Rymdtapet i mörkblått, finns i två olika färgställningar.

Graffity - GV24241

599 SEK
Grafittitapet i färgglada kulörer. Konstformen graffiti uppkom i USA, Philadelphia någon gång i mitten av 1960-talet. Det började med att helt enkelt skriva sin signatur så mycket som möjligt. En graffitivägg är ett bra sätt att visa upp delar av din personlighet genom att skapa en inredningsstil som bryter mot normen.

Night Life - GV24235

659 SEK
Nu behöver du inte flyga runt halv jorden för att se skyskraporna i New York, ta med dessa hisnande silhuetterna in i ditt hem. Grå tapet med skyskrapor och cool glow in the dark effekt. Addera en ytterligare dimension till rummet, det kommer kännas som om du står i själva staden varje gång du kliver in i rummet.

Summer Party - GV24231

599 SEK
Går du i Berlins tunnelbanor kommer du se färgglada affisher täcka de annars tråkiga betongväggarna. Mönstret Summer Party är en klockren tonårstapet eller barntapet för dans- och musikälskaren.

California - GV24228

599 SEK
Skapa ett mysigt rum med foton på härligt varma Kalifornien. Dröm dig bort bland palmer, hav, nercabbat och den avslappnade surfkulturen.

Neon City - GV24226

659 SEK
När ljuset släcks, lyser staden upp. Sätt den rätta stämningen i rummet med en tapet som lyser i mörkret. Pulserande skyskrapor, högtalare, grafitti med glow in the dark effekt skapar ett rum med härlig vibe för barn och ungdommar.

Disco - GV24221

599 SEK
Blå tapet med ljusa prickar och triangelmönster i psykedeliska optiska illusioner. Skapa ett unikt perspektiv av tid och rum. Finns i 2 färgställningar.

Plain Chalkbord - GV24215

599 SEK
Interaktiv och rolig tapet som är 100% tvättbar. Använd i kök, hall eller barnrummet. Uppmana ditt barn till lek och kreativitet. Måla grafitti på väggen eller öva på läxan - möjligheterna med en snygg svart griffelvägg är oändliga. Få looken av en stilren tegeltapet med ett "chalkboard" ytskikt. Passar perfekt för både flick- & pojkrum.

Plain Glitter - GV24207

599 SEK
Enfärgad silvrig tapet med subtilt skimmer, låt solljuset gör jobbet. Skapa ett lysande uttryck för rummets väggar.

Plain - GV24204

599 SEK
Matt enfärgad mullbärsfärgad tapet skapar en sval och behaglig känsla i rummet. Denna unika nyans passar utmärkt i tonårsrum och sovrum.

Good Vibes

I tapetkollektionen Good Vibes hittar du färgstarka, lekfulla och inspirerande mönster som ger rummet en intensiv och häftig look. Höj mysfaktorn med en självlysande tapet eller förstärk kreativiteten med en tapet med griffeltavel-yta. Följ med på en resa genom kosmos med vackra rymdmönster eller pryd väggarna med coola graffittimönster som tar dig in i gatukonstens värld.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom