JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Grand Safari

Leather - 220507

149 SEK
Klä in dina väggar med en tapet med läderstruktur. Tapeten höjer mysfaktorn och rummet blir fort ombonat med en modern och lyxig känsla. Den här efärgade tapten går i en ljuvlig petrolblå ton och kan klä vilket rum som helst. Samma tapetmönster finns i fler färgställningar.

Zebra Crossing - 220531

149 SEK
Pryd rummets väggar med vackert zebramotiv. Denna mörka zebramönstrade tapeten går i en nyans av svart och grått. Tapeten blir häftig i barn eller tonårsrummet men skapar också en effektfull känsla i vardagsrummet eller varför inte sovrummet? Tapeten finns i fem färgställningar.

Nature Blocks - 220571

149 SEK
Inspireras av tapeten Nature Blocks som går i en ljus beige nyans och skapar ett rutmönster. Inred enkelt och avskalat men med en ombonad känsla. En ljus bostad ger en ledig känsla som gynnar ditt välmående. Tapeten finns i åtta olika färgställningar.

Scaly Python, Savann - 220542

149 SEK
Här får du en effektfull tapet som heter duga. Det häftiga ormskinnsmönstret i en klassisk touch ger tapeten en härlig pondus. Tapeten går i nyanser som koppar, svart och vitt och blir på väggen en stilfull inredningsdetalj. Samma tapetmönster finns i fyra färgställningar.

Greenery - 220563

149 SEK
Gör en del av hemmet till en exotisk djungel. Tapeten Greenery har ett vackert mönster med exotiska blad som täcker hela tapetens yta. Tapeten går i mörka blå och gröna toner vilket skapar ett extra djup och en gåtfullhet. Greenery finns i fem olika färgställningar.

Exuberant Leopard - 220554

149 SEK
Skapa häftiga och minnesvärda väggar med tapeten Exuberant Leopard. Tapetens leopardmönster är ett spännande alternativ om du vill åt en exotisk och mystik känsla i rummet. Tapeten går i härlig grå ton vilket ger en något dämpad effekt. Exuberant Leopard finns i fler färgställningar.

Scaly Python, Savann - 220522

149 SEK
Här ser vi tapeten Scaly Python i sin kopparfärgade nyans. Klä väggarna med denna tuffa ormskinnsmönstrad tapet och skapa en vägg som blir värd att minnas. Tapeten ger rummet respekt och skapar en modern känsla. Denna ormskinnsmönstrad tapet finns i fyra färgställningar.

Grand Safari

I tapetkollektionen Grand Safari har inspiration från djurens rike använts för att skapa taktila mönster. Med djungeln i tanken har leoparden, pytonormen och pantern fått stå modell. Från savannens slätter har inspirationen hämtats från zebrans ränder och buffelns läderaktiga hud. Nyanserna är moderna men tidlösa, från Saharas sand till präriegrönt, elefantgrått till oas-blått, mambasvart till skymningsrosa och ökenrött.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom