Grand Safari

Exuberant Leopard - 220552

799 SEK
Här har vi en tapet med ett klassisk leopardmönster i olika bruna nyanser. Med den här tapeten får du ett rum som bjuder in till både lek och kreativitet. Exuberant Leopard bygger upp mysiken i rummet och skapar en wow-faktor. Tapeten finns i fler färgställningar.

Nature Blocks - 220576

799 SEK
En brun tapet med struktur som skapar ett diffust rutmönster, ett perfekt tillskott till det nordiska hemmet. Den jordnära kulören skapar en varm och ombonad känsla och bidar till en härlig stämning. Nature Blocks finns i åtta olika färgställningar.

Greenery - 220564

799 SEK
Skapa dig en härlig atmosfär med tapeten Greenery. Tapeten består av ett diffust heltäckande mönster av exotiska blad. Greenery är perfekt för dig som vill åt en exotisk känsla fast i en mer neutral ton. Tapeten finns i fem olika färgställningar och kan klä vilket rum som helst.

Zebra Crossing - 220531

799 SEK
Pryd rummets väggar med vackert zebramotiv. Denna mörka zebramönstrade tapeten går i en nyans av svart och grått. Tapeten blir häftig i barn eller tonårsrummet men skapar också en effektfull känsla i vardagsrummet eller varför inte sovrummet? Tapeten finns i fem färgställningar.

Scaly Python, Savann - 220543

799 SEK
Ge din inredning en exotisk touch. Denna häftiga tapeten passar de flesta rum och stilar. Tapeten har ett ormskinnsmönster och går i en väldigt mörk ton som får igång mystiken och den rätta känslan. Samma tapetmönster finns i tre andra färgställningar.

Scaly Python, Savann - 220523

799 SEK
Tapeten Scaly Python förstärker både elegansen och tuffheten i ditt hem och skapar karaktär. Tapeten går i grått och har ett häftigt ormskinnsmönster. Tapeten klär i alla de rum där du vill åt en unik och tuff look. Samma tapetmönster finns i fyra färgställningar.

Leather - 220509

799 SEK
En klassisk brunt tapet med läderstruktur. Den här tuffa tapeten ger rummet pondus. Den livfulla ytan skapar en mer levande känsla. Höj känslan av lyx i vardagrummet eller skapa en spännande och ombonad känsla i sovrummet. Tapeten blir vad du gör den till. Samma tapetmönster finns i fler färgställningar.

Leather - 220500

799 SEK
Tuffa till det i rummet med en tapet i läderstruktur. Den här ljusa enfärgade tapeten med sin struktur i läderimitatation ger ett häftigt intryck och livar upp vilket utrymme som helst. Samma tapetmönster finns i fler färgställningar.

Grand Safari

I tapetkollektionen Grand Safari har inspiration från djurens rike använts för att skapa taktila mönster. Med djungeln i tanken har leoparden, pytonormen och pantern fått stå modell. Från savannens slätter har inspirationen hämtats från zebrans ränder och buffelns läderaktiga hud. Nyanserna är moderna men tidlösa, från Saharas sand till präriegrönt, elefantgrått till oas-blått, mambasvart till skymningsrosa och ökenrött.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom