Olivia

Dahlia Camel - OLI304

999 SEK
Tapeten Dahlia Camel i en behaglig beige kulör är en klassisk tapet om passar i hemmets samtliga rum. Med sitt fina glada mönster skapar tapeten ett harmoniskt och rogivande intryck.

Lauris Oyster - OLI401

999 SEK
Ljuvliga blad i beige och grått som klättrar upp över väggarna på dess gräddvita botten. Lauris Oyster har ett klassiskt mönster som är tidlöst och passar i samtliga rum och hem.

Rio Silver - OLI501

999 SEK
En tapet levande blommor och blad i grått som tar för sig och leker över den gräddvita botten. Det diskreta och näpna mönstret som Rio Silver har ger ett ombonat intryck till dina väggar. Mönstret finns i flera vackra färgställningar så att du enkelt kan hitta din favorit.

Amazone Teal - OLI204

999 SEK
Gräddvita tapeten Amazone Teal med träd från Amazonas levande djungel i grönt. Det detaljerade mönstret skapar en levande och ombonad känsla till dina väggar. Mönstret finns i fyra noga utvalda färgställningar.

Herbario Olive - OLI003

999 SEK
Tapet Herbario Olive med gröna och rostfärgade blommor och blad på en ljuvlig beige botten. Med sitt livliga vårmönster av frodig växtlighet känns de prunkande årstiderna nära. Låt detta vackra mönster pryda dina väggar.

Gaio Meadow - KWA803

699 SEK
En ljusgrön tapet med som ger en levande känsla till väggarna och för minnena till naturen gröna toner. Gaio Meadow passar i hemmets samtliga rum och skapar karaktär till dina väggar.

Husto Oyster - KOS701

859 SEK
Småmönstrad beige tapet med diskret mönster som ger en levande känsla till väggarna. Med sin neutrala kulör är Husto Oyster ett bra alternativ till de enfärgade målade väggarna. Passar i hemmets samtliga rum och skapar karaktär till dina väggar.

Kao Honey - MAG108

859 SEK
Mörkbeige tapet med skimrande guld som ger en varm och lyxig känsla till väggarna. Med sin ombonade kulör är Kao Honey ett bra alternativ till de enfärgade målade väggarna. Passar i hemmets samtliga rum och skapar karaktär till dina väggar.

Gini Moonlight - EVE904

759 SEK
Beige tapet med diskret mönster som ger karaktär till väggarna. Med sin neutrala kulör är Gini Moonlight ett bra alternativ till de enfärgade målade väggarna. Passar i hemmets samtliga rum och skapar liv till dina väggar.

Gaio Sand - ALL902

699 SEK
Sandfärgad tapet med lätt struktur som ger karaktär till väggarna. Med sin behagliga kulör är Gaio Sand ett bra alternativ till de enfärgade målade väggarna. Passar i hemmets samtliga rum och skapar liv till dina väggar.

ADA709

699 SEK
Grå tapet med lätt struktur som ger karaktär till väggarna. Med sin neutrala kulör är Gaio Grey ett bra alternativ till de enfärgade målade väggarna. Passar i hemmets samtliga rum och skapar liv till dina väggar.

Wildflower Dark - OLI602

999 SEK
Dramatisk svart botten i kontrast till små blommor och blad i rött och grått gör att denna tapet ger ett lekfullt intryck till dina väggar samtidigt som den inte tar över fokus. Wildflower Dark är en av färgställningarna av totalt sex stycken.

Marigold Mastic - OLI101

999 SEK
En gräddvit tapet med blommor och blad i en ombonad beige och brun kulör. Marigold Mastic med sitt stormönstrade motiv av livfull växtlighet känns de prunkande årstiderna nära. Beställ hem ett tapetprov för att se vilket rum denna tapet ska klä hemma hos dig.

Aminah Cocoon - OMB902

999 SEK
En grön tapet med ett geometriskt mönster som skapar ett spännande liv till dina väggar. Aminah Cocoon är ett alternativ till dig som söker en klassisk tapet som håller i längden men som gar ett diskret mönster.

Kollektion Olivia

Tapetkollektionen Olivia delar med sig av sin vår-feeling. I Olivia finner du mönster med härlig prunkande växtlighet i både stort och smått. Dessa glada mönster möter kollektionens harmoniska enfärgade tapeter. Färgerna är lugna och går i nordiska nyanser.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes