Wild

Carrizo Indigo - IUM105

959 SEK
Om du letar efter en harmonisk och samlad tapet som samtidigt ger liv och väcker intresse, så är Carrizo Indigo perfekt. Den ljusgråa botten är klädd med lugna blåa vattenfärger som får kontrast med röda detaljer. Sovrum, vardags rum eller kök? Den gör sig precis lika bra i alla.

Ori Sand - IUM409

959 SEK
En vit tapet där mönstret väver in guldiga trådar för att skapa ett lätt rutmönster. Ori Sand ger en lyxig och varm känsla till hemmet genom sin textur och varma underton. Tapetsera hela rummet och låt dekoren få plocka upp de guldiga tonerna, eller kombinera den med en mönstertapet.

Denia Dawn - EAR707

899 SEK
Denia Dawn är en ljusgrå tapet med lätt melering. Tapetens vävda struktur och diskreta skimmer ger nytt liv åt den målade väggen och sätter en elegant touch på hemmet

Ferro Atlantic - WIL507

959 SEK
Ferro Atlantic skapar harmoni med sitt geometriska mönster i lugna blåa toner. Ditt hem blir unikt och designat med denna pärla på väggarna. Mönstret är triangulärt och har även metaliska inslag. Passar sig hallen, vardagsrummet eller det rum du vill ge lite extra karaktär helt enkelt.

Naxos Cameo - WIL408

899 SEK
Tunna tunna linjer av blott och silver ger tapeten en diskret och mjuk blå färg från avstånd. Vid en närmare titt ser mad hur mörkblå, silver och vitt tillsammans bildar denna ljusblåa nyans. Naxos Cameo ger rummet en lugn och ombonad känsla. Perfekt för sovrum, hall eller vardagsrum.

Ratan teal - WIL109

959 SEK
Ratan Teal är perfekt för dig som dras mot de kallare, blåa nyanserna, men som samtidigt vill få in det gröna i vardagen. Med en vit botten och blårgröna palmblad så väcker väggarna i rummet intresse. Bladen har en lätt metalisk touch som ger dem en livlig lyster. En lugn stund i den tropiska skogen kan uplevas i rum tapetserade med denna pärla.

Wild

Tapetkollektionen Wild tar oss till djupet av den exotiska regnskogen där varje mönster adderar en känsla av vild natur samtidigt som de skapar en mysig och varm atmosfär i hemmet. Palmblad i färgrika kulörer, geometriska mönster där matta ytor möter skimmer och nätt bambuliknande växtlighet kombineras med livfulla enfärgade tapeter.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom