JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Wild

Carrizo Silver - IUM106

999 SEK
Carrizo Silver är en stormönstrad tapet med vit botten. De vackra bambu motivet har en handmålad effekt där man kan se dragen med vattenfärg i sobra gråa nyanser. Tapeten är livlig med sitt mönster, samtidigt som den bidrar med ett lugn. Färgsättningen gör den allsidig och den klär sig i hemmets alla rum.

Ferro Atlantic - WIL507

959 SEK
Ferro Atlantic skapar harmoni med sitt geometriska mönster i lugna blåa toner. Ditt hem blir unikt och designat med denna pärla på väggarna. Mönstret är triangulärt och har även metaliska inslag. Passar sig hallen, vardagsrummet eller det rum du vill ge lite extra karaktär helt enkelt.

Ori Aqua - IUM408

999 SEK
Ori Aqua är en ljusblå tapet som skapar ett diskret rutmönster på dina väggar. Passar bra i barnrummet så väl som det rogivande sovrummet. Den ljusa kulören skapar ett behagligt lugn.

Ratan Snow - WIL105

999 SEK
En sofistikerad tapet som ger värme och liv till väggarna. Rattan snow har en ljus botten i beige som balanseras med palmblad i lätt lyster. Väggarna får personlighet med sitt mönster, utan att det blir allt för mycket rörelse. Tapeten passar perfekt i husets alla hem och kan utan problem klä upp hela rummet.

Denia Dawn - EAR707

959 SEK
Denia Dawn är en ljusgrå tapet med lätt melering. Tapetens vävda struktur och diskreta skimmer ger nytt liv åt den målade väggen och sätter en elegant touch på hemmet

Naxos Smoke - WIL402

959 SEK
Naxos Smoke är en rökigt silvrig tapet som ger rummet en lyxigt uppklädd känsla. Med sin diskreta metaliska finish så får väggarna lyster och rummet ljusas upp på ett inbjudande vis. Fyll väggarna eller kombinera med en annan tapet, kanske med en trevligt mönstrad.

Wild

Tapetkollektionen Wild tar oss till djupet av den exotiska regnskogen där varje mönster adderar en känsla av vild natur samtidigt som de skapar en mysig och varm atmosfär i hemmet. Palmblad i färgrika kulörer, geometriska mönster där matta ytor möter skimmer och nätt bambuliknande växtlighet kombineras med livfulla enfärgade tapeter.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes