Båtar och Havet – Marint på tapeten!

Man behöver inte tillhöra båtfolket för att älska havet! Havet har en häftig inverkan på de flesta, det inger lugn och harmoni. Att titta ut över havet ger en enorm frihetskänsla.

Är du som jag? Jag kan sitta och titta ut över havet  i timmar, det händer hela tiden något som fångar mitt intresse. Känslan av att vara fri och kunna göra precis vad jag vill. Att ta in denna känslan i mitt hem känns som en självklarhet!

Marina tapeter

randig tapet hemmakontor med skrivbord och möbler i olika träslag med marint tema
randig tapet kontor kollektion havsblick hanna wendelbo

Marin inredning

Lägg till naturmaterial så som:

 • Glas
 • Trä (drivved kan vara ett bra alternativ)
 • Snäckor & stenar
 • Rep

  Har du något glaskärl, behöver du något att fylla det med? Vad behöver du skaffa, vad har du och vad kan du återanvänd genom att kanske göra om lite? Mixen av gammalt och nytt skapar spänning.

  Ett hem utan natur är ointressant. Ställ dig tre frågor när det är dags för inredning!

  • Vad har jag?
  • Vad behöver jag?
  • Vad längtar jag efter?

  Så för dig som behöver en paus från solen men inte vill vara utan havet och marinan så är mitt tips till er att tapetsera med en marin tapet (kanske någon utav tapeterna i detta inlägg?). Båtar, ränder, stjärnor, plank!? Valen är oändliga!

  Förslag på kombinationer

  Lite tips på hur du kan tapetsera och inreda hemma hos dig för att få till ett marint tema . Våga mixa och blanda två tapeter, här har vi tagit fram några förslag på härliga kombinationer med tapet där vi ser randigt, segelbåtar, ankare, fyrar och stjärnor.

  Genom att blanda skapar du liv där du vill ha det och kan sen övergå med en lugnare tapet. Tapetsera till exempel den mönstrade bakom soffan, matbordet eller sängen. På detta sätt skapar du en inramning. Den omtyckta fondväggen fortsätter att vara populär men här kan du gå ett steg längre och våga tapetsera något annat till än en enfärgad.

  Det är bara att sätta igång, lycka till!

  marin tapet med stjärnor
  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


  ©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

  0
   Varukorg
   Kundkorgen är tom