7 Romantiska tapeter du garanterat kommer falla för

Att skapa en mysig och romantisk känsla i sovrummet är inte alltid enkelt. Här tipsar vi om sju romantiska tapeter som får sovrummet att andas romantisk charm på nolltid.

En ljus och skir bas

Småblommiga tapeter, skira textilier och pasteller är detaljerna som får sovrummet att kännas lätt, luftigt och precis så mysigt som ett sovrum bör vara. 

Genom rätt tapet och enkel styling kan du få rummet att utstråla kärlek och romantik. Vi matchar gärna småblommiga tapeter med mjukt uttryck tillsammans med ljusa pasteller ton i ton.

Storskaligt och romantisk

Låt romantiska tapeter i form av storskaliga mönster stå i centrum för en engelskinspirerad känsla med hög mysfaktor. Plocka upp nyanser från tapeten till inredningsdetaljer som kuddar, mattor, vaser eller andra små ting för att skapa en romantisk atmosfär i samklang. 

PAPAVER   |   ANEMONE

Enfärgat bjuder in till dekoration

Diskret, melerad, matt yta – i skandinaviska kulörer får rummet att kännas fridfullt och tidlöst. En enfärgad tapet behöver inte betyda tråkigt och kalt. Med enkla och genomtänkta medel kan du höja mysfaktorn rejält och åstadkomma en drömsk och romantisk känsla i rummet.
Fler enfärgade tapeter

TISTEL    |   POTATIS 

3 enkla tips för romantiskt sovrum

1. Välkomna naturen in i sovrummet

Färska snittblommor doftar inte bara ljuvligt utan med sin stilfulla elegans sprider de också en lyxig och romantisk känsla i sovrummet.

2. Ombonat med flera material

Knepet för ett livfullt och ombonat rum ligger mycket i materialvalen. Inred med möbler och detaljer i såsom sten, trä, metall och glas, samt tjocka och tunna textilier.

3. Låt hjärtat styra

Genom att blanda gamla fynd med modern inredning skapar ett rum med stor personlig prägel som välkomnar dig med öppna armar, fyllt av värme.

Här hittar du en rad blandade stilar och mönster för ditt sovrum om du inte kan få nog av sovrumsinspo.


Fanny signatur
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom