Förvandla ditt vardagsrum till en härlig oas i retrostil

Vill du få in mer retrokänsla i ditt vardagsrum? Oavsett om du vill göra en tidsresa 50 år tillbaka i tiden när du kliver in i ditt vardagsrum eller endast vill addera lite retro för att ge rummet karaktär, så finns det riktigt fina tapeter som tar dig dit du vill!

Retrotapeter till ditt vardagsrum

En blommig tapet i retrostil ger vardagsrummet en personlig touch. Addera ljusa textilier, svarta detaljer, och plocka gärna upp någon av de rosa nyanserna från tapeten i inredningen.

Modern retrotapet

Med en ljus retrosinspirerade tapet i vardagsrummet får du lagom mycket retrokänsla. Kombinerat med inredning och möbler i modern stil ger tapeten vardagsrummet karaktär samtidigt som du fortfarande befinner dig på år 2022. Du hittar härliga retrotapeter här.

Om du vågar lite mer färg kan du få en sån här fin vägg i vardagsrummet! Charmiga träd i retrostil från kollektionen Levande i olika gröna nyanser ger vardagsrummet en lite mer lekfull look. Matcha med både gammalt och nytt för ett levande och trivsamt rum. Om du tycker det är svårt med tavlor på mönstrad tapet så är speglar lösningen! Eller läs vårt inlägg 6 tips för tavlor på mönstrad tapet.

Även här ser du lösningen med spegel på mönstrad tapet istället för tavla. Ett smart sätt att skapa ett blickfång i rummet samtidigt som fokus fortfarande ligger på tapeten. Detta tjusiga retroinspirerade tulpanmönster i moderna kulörer. En tapet som passar i det moderna vardagsrummet där 50-tals linjerna gärna får återkomma i möbler och inredning.

En annan lösning istället för spegeln på mönstrad tapet är en hylla som du kan fylla med dina favoritfynd! Antingen en vägghängd hylla eller en högre hylla stående på golvet. Visst matchar det mörka träslaget i hyllan så fint till detta klassiska bladmönster!? En riktigt läcker tapet i mjuka dova nyanser som ger ditt vardagsrum en sofistikerad look och förvandlar det till en härlig oas i retrostil!

Vill du ha mer inspiration till vardagsrummet även i andra stilar? 

Malin signatur

©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes