JUST NU! - 50% på alla tapetprover.

Marina tapeter som tar dig till havet

Vi kliver strax in i årets första sommarmånad. Ljumna vindar omfamnar oss och havet bjuder in till uppfriskande dopp även om det kanske bara får nöja sig med en tå eller två tills graderna klättrar uppåt. Är du däremot en sådan som kastar dig i plurret så fort isen lossnat, en äkta sjöbuse eller bara en som älskar havet så kan dessa tapeter ge en härlig marin känsla i hemmet!

Sail away med marina tapeter

Vill du gå all in på den marina stilen så är en tapet med segelbåtar ett säkert kort! Vacker New England-inspirerade tapet i ljusa nyanser av beige och blått. Matcha med ljusa textilier och vitmålade trägolv för en härlig sommarkänsla i rummet.

SE DESIGN

Subtil marin stil

Vill du istället bara ana den marina känslan i hemmet så finns det flera fina tapeter för det också! I kollektionen Skagen hittar du denna gråa pärla med betongliknande botten där de nautiska detaljerna endast skymtas i mörkare och ljusare nyanser av grått.

SE DESIGN

Strandfynda med marina tapeter

Med vackra strandfynd på väggen får du in både en marin och samtidigt en lantlig känsla i hemmet. Tapeten finns i kollektionen Skagen och passar perfekt i stugan vid vattnet!

SE DESIGN


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes