Matcha mönstrad och enfärgad tapet

matcha tapet med tapet i sovrummet romantisk stil

Eva från kollektion Hjärterum

Ett magiskt mönster med vackra näckrosor och fjällsippor. Här i nätt och dov färgpalett som skapar en stämningsfull och gammaldags känsla i ditt rum. Vackert! En av vår designer Lina Schnaufers många succéer stavas Eva. Och visst måste man matcha en så vacker tapet till en lika vacker enfärgad tapet? 

En stor favorit hos oss är färgen Avokado. Avokado passar precis lika fint till denna färgställning av Eva som till den tidigare nämnda Anemone. Att plocka fram den mönstrade tapetens bottenfärg är klokt om vi man vill skapa harmoni i rummet. Vill man att den mönstrade väggen ska stå ut lite mer kan man i detta fallet välja mellan Vitpeppar eller Äggskal. Då kommer de enfärgade väggarna verkligen släppa fram Evas elegans och harmoni.

matcha tapet

Storblommiga storsäljaren

Vårt storsäljande mönster Anemone skapat av Hanna Wendelbo, har saknat en enfärgad kompis att matchas med. Den gråbeigea nyansen med en färgklick av orange gör vilken vägg som helst till ett konstverk. Skulle man välja att måla anknytande vägg med målarfärg skulle den väggen uppfattas som kall och tråkig. Det resulterar också i att man sänker den mönstrade tapetens närvaro. 

Varför inte matcha med tapetens som hämtar inspiration från buskar, Vide. Eller vågar du kaxa till det rejält och gå på den trendiga gröna nyansen i Avokado? Vill man inte ta ut svängarna för mycket så finns det självklart en sandfärgad tapet som heter just Sand. Den kulören passar allt och alla. Med Sand väver du enkelt in denna kraftfulla Anemone tapet.

matcha blå tapet med enfärgad tapet med vit bröstpanel

Elsa från kollektion Örtagård

Björn Nilsson släppte under våren 2022 en kollektion som heter Örtagård. Inspirationen för kollektionen kommer från svenska trädgårdar. Elsa heter ett av de mer framstående mönstret och här ser du mönstret i en blå färgställning. Blått är flott och en färg som tycks om runt om i landet. På senare tid har vi fått nya trendiga blåa nyanser i designvärlden, de s.k gråblåa tonerna. De nyanserna har varit trendigt ett tag, samtidigt som den himmelsblåa aldrig går ur trend.

Denna variant av Elsa har just en fantastiskt himmelsblå ton i botten.
Himmel, heter även den matchande blå kulören som finns som enfärgad tapet i Kulör. Magiskt fint tillsammans! Vill du göra ett större statement i rummet har du Tistel i blågrå kulör. Vill du ha en mjuk och klassisk kombination då finns också den tidlösa kulören Äggskal.


Direkt från storsäljande mönster

Efterfrågan på enfärgade tapeter som passar perfekt till vackra mönstrade tapeter har ökat. Vi får ofta frågan, från personer som hittat sin mönstrade tapet, vilken enfärgad som passar bäst till. Det svaret lyckades vi inte alltid svara på, förrän nu. De olika nyanserna har vi tagit direkt från våra storsäljande mönstrade tapeter. Så nu kan vi säga att det finns en snygg enfärgad tapet som matchar perfekt till våra mönstrade. Äntligen!

Nu har vi äntligen tagit fram en kollektion med fantastiska enfärgade tapeter. Vi har valt att döpa kollektionen till Kulör. Namnet kändes självklart då vi frågade oss själva; vad finns i kollektionen? Jo, en massa fängslande kulörer.


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom