Så fixar du retrolooken med unik retrotapet

Bli inspirerad av nostalgiska väggar som speglar mer än bara svensk historia. I retrostilen hittar du skarpa geometriska mönster som utstrålar lekfullhet och attityd. Detta i kombination med sprudlande färger som gul, grön och orange. En retrotapet visar rummets själ och dessutom kanske en liten bit av din?

Klassisk retrotapet á la 70-tal

Det blir busenkelt för dig att hitta din perfekta retromatch. Vi listar ett handplockat urval av färgglada, neutrala, klassiska, nutida och blommiga retrotapeter i artikeln. Vill du se fler mönster och färgställningar kan du bläddra bland alla retromönstrade tapeter.

Den klassiska retroblomman

Du hittar dessa allt som oftast i kök, vardagsrum och hall men gör sig fantastiskt bra i hemmets alla rum. En blommig retrotapet kan förvandla ett hus till ett intresseväckande hem med en helt unik känsla.

Nytolkning på blommig retrotapet

Raffinerad, vacker retroflora med modern touch och samtida färgval och kvalitet.

Hybbe

Matilda

Henni

Geometriska former

En salig mix av mjuk och kantig geometri. Bläddra bland både jordnära nyanser i mjuka former och intresseväckande mönster i vassa utföranden.

Retrotapet i neutralt utförande

Vem har sagt att en typisk retrotapet måste ha massa färg? Inte vi. Är fullt ut retro lite för mycket för dig kan du förslagsvis använda dig av en grå tapet. Det blir ett härligt möte mellan en mildare modern/skandinavisk färgskala och det intresseväckande mönstret från retron. Det nedtonade mönstret från väggarna kommer bli störtläcker gentemot en färgstark likaväl som en stilren interiör.


Fanny signatur
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes