Rosdalen bård – 116044

Kollektion: Sommaräng

Designer: Björn Nilsson

Välj färgställning
499 SEK / RULLE
-
+
Skickas inom 5-10 vardagar
 • Beskrivning

  Rosdalen bård låter rosbuskens kvistar växa och förgrena sig på den yta som en bård tillåter. Bården som har en vit botten med prunkande rosor i milda nyanser av grönt, rosa och terrakotta tillför en romantisk detalj till rummets väggar. Maximera romantiken genom att kombinera Rosdalen bård med Rosdalen tapet eller ge rummet en mer lågmäld romantisk känsla genom att kombinera Rosdalen bård med Rosemarie tapet eller med enfärgad Jute tapet.

 • Specifikationer
  Kollektion: Sommaräng
  Bredd: 0.175 meter
  Artikelnummer: 116044
  Textur/Yta: Matt, Slät
  Längd: 5 meter
 • Frakt & returer

  Beställer du en vardag innan kl 15.00 skickas tapeterna vanligtvis samma dag.

  Din beställning hämtar du hos din närmsta färgfackhandel. Dessa ombud är också våra återförsäljare och har därför bred kunskap inom området tapet. De kan hjälpa dig och besvara frågor och även se till att du har allt du behöver för att du ska få möjlighet att nå ett så bra resultat som möjligt.

  Läs returvillkor HÄR.

Snabb frakt Snabb frakt
Klarna - betala senare Klarna - betala senare
Svenskt hantverk Svenskt hantverk

Tapetkalkylator

Det ska vara roligt och enkelt med tapet, därför har vi tagit fram en tapetkalkylator där du snabbt kan räkna ut hur många tapetrullar du behöver när du tapetserar. Kalkylatorn kan tyvärr inte ta hänsyn till hur just dina väggar ser utan räknar med hela väggar som inte har fönster, dörrar eller liknande. Resultatet blir därför en uppskattning.
cm tum
cm tum
cm tum
cm tum

Samtidigt räknar vi med att man skär bort så lite som möjligt av tapeten mot tak/golv och eventuella lister. Känner du dig osäker på hur mycket tapet du behöver? Kontakta din närmsta återförsäljare så hjälper de dig. De är proffs på tapet och kommer se till att du får hem rätt antal rullar, och de kan också svara på fler eventuella frågor. Tips: Spara överbliven tapet för t.ex. pyssel eller paketinslagning !