2024 TAPETTRENDER

6 Trender inom färg & tapet 2024

Tapeter 2024

Här listar vi de senaste tapettrenderna för 2024! I detta inlägget kommer vi att avslöja de senaste och mest inspirerande trenderna som kommer att dominera hem och interiörer under det kommande året. Från djärva färgval till innovativa tapetmönster – häng med när vi spånar om inredningsvärlden 2024.

1.

Rosa och ljus terracotta

År 2024 ger rosa och terracotta en fräsch tolkning av elegans inom inredningsfären. Rosa tar en sofistikerad ton med nyanser som blush och dusky rosa, skapar en modern och romantisk känsla. Terracotta, i varma och djupa rostnyanser, ger en jordnära koppling till naturen och skapar en varmt välkomnande atmosfär. Dessa färger blir nyckelelement för att skapa balans och harmoni i hemmet och är definitivt på toppen av inredningstrenderna för 2024. 


2.

Personligt och lekfullt

Är inte livet alldeles för kort för att ha ett ordinärt hem?

Gör ditt hem till en plats som återspeglar din personlighet och sprider glädje varje dag. Det ordinära behöver inte vara normen; utifrån ditt tapetval kan ditt hem bli en kreativ plats där du uttrycker dig själv. Våga skapa ett hem som inte bara är en plats att bo på, utan en källa till energi och glädje. Så släpp loss din fantasi och låt ditt hem bli en spegel av din livsglädje.

Authentic Tradition

3.

Gröna rum

Grönt, färgen som symboliserar lugn, harmoni och natur, har fortsatt att vara en dominerande kraft inom inredning. Nyanser som dämpad skogsgrön, mintgrönt och smaragdgrönt tar plats i hemmen och skapar en känsla av naturlig elegans.

Så, om du vill vara på trenden 2024, omfamna grönt i ditt inredningsprojekt och skapa en fristad av rofylld harmoni i ditt hem.

Authentic Tradition

4.

Varmt och jordnära

Skapa en ombonad atmosfär med varma och jordnära tapetnyanser. Dessa färgtoner, inspirerade av naturens rika palett, omfamnar ditt hem med en lugnande känsla av trygghet. Från rostig terracotta till mjuka sandbeige toner, låter dessa tapeter dig omfamna det enkla och vackra i vardagen.

Authentic Tradition

5.

Klassiska tapeter från William Morris

Trots att det är över 100 år sedan den ikoniska engelska designern William Morris bortgång, fortsätter hans mönster prägla våra hem än idag. Med Hidden Treasures har en serie Morris-skisser troget återskapats. Detta har möjliggjorts via ett tätt samarbete med William Morris Society.

Authentic Tradition

6.

Neutralt enfärgat

Det är stor skillnad mellan en målad och en tapetserad vägg. En enfärgad tapet med matt yta fångar upp ljuset på ett fängslande sätt och sätter en stilla ombonad prägel på dina väggar. Ett subtilt mönster ger dimension till väggarna och samtidigt tillåter dig att vara kreativ med inredningen.

Authentic Tradition

©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom