5 IDYLLISKA STILAR

Tapeter till sommarstugan

1.

Gammaldags romantik

Det finns något alldeles speciellt med den där gammeldags charmen från förr. Med mjuka färger, naturliga motiv och avslappnade mönster kan en tapet ge en känsla av lugn och balans till varje rum.

Tänk dig att komma till din sommarstuga och mötas av väggar klädda i mjuka nyanser av grönt, blått, rosa och beige – färger som för tankarna till naturens lugn. Kan en tapet vara nyckeln till att skapa en plats där du kan återhämta dig och ladda dina batterier? jo men kanske.

Inspiration till sommarstugan

Skapa en idyllisk och ombonad känsla i sommarstugan med tapet. Upptäck ett utbud av tapeter som andas avkoppling. Med enkla medel skapar du din drömsommarstuga – en plats där du kan koppla av och njuta av livet till fullo.

Gamaldags tapeter

2.

Personlig touch i sommarstugan

Visst kan sommarstugan få spegla din personlighet. Kanske införa lite lekfulla inslag med spännande krokar, tavlor i kombination med tapet? Du behöver inte bara hålla dig till en stil heller, låt varje rum få sin egna identitet om du så önskar.

Personligt med tapet

3.

Randigt & rutigt

Randiga tapeter till ditt torp eller sommarhus slår aldrig fel. Det är tidlöst och klassiskt och går väl med både den moderna och gammaldags stilen. Rutigt faller även in under denna kategori av tidlös charm.

Randiga & rutiga tapeter

4.

Inspiration från skärgården

Du behöver inte tillhöra båtfolket för att älska havet. Havet har en häftig inverkan på de flesta, det inger lugn och harmoni. Så för dig som behöver en paus från solen men inte vill vara utan havet och det marina så är ett tips  att tapetsera med en marin tapet.

Marina tapeter

5.

Småmönstrat till torpet

En småmönstrad tapet sprider ett behagligt lugn utan att upplevas som platt och tråkigt. Tapeten tillför en elegant detalj i rummet utan att det blir för mycket mönster om det är något du oroar dig för. Låt dina loppisfynd och övrig inredning få en extra skjuts med en vacker canvas i bakgrunden. 

Småmönstrade tapeter

©  Midbec Tapeter AB | All Rights Reserved

0
    Varukorg
    Kundkorgen är tom
    Do you wish to visit the site in English?
    Yes